Nyårsafton


Då var det nyårsafton! Sista dagen på året å imorn är det nytt år igen. Shit vad tiden går fort, minns förra nyårsafton. Känns absolut inte som ett helt år sen.

Det blir att fira nyår i kungsängen hos Karin å Daniel med massa vänner=), ska bli supermysigt, fast jag måste ta det lungt eftersom jag fortfarande inte är bra, usch, hatar att vara sjuk!:(

Hoppas ni får en underbar nyårsafton!=)

Gott Nytt År!

Puss!





Underbar Jul och Magsjuka

Vilken underbar jul jag har haft!=) På juldagen blev det utgång på rickards i bålsta med pojkvännen och vänner där vi hade superkul! En riktigt lyckad kväll=). Slutade med att vi följde med Sandra å Walle hem till deras nya hus och sov över. Var så mysigt sen på morgonen när vi satt å åt lite julgodis å kollade på sunes jul=).

På annandagen blev det släktmiddag hemma hos Jensa och träffa hans släkt och åt riktigt god mat och hade riktigt trevligt!=) Däremot vaknade jag på natten å tokspydde, fyfan säger jag asså!:( (å nej, jag hade inte druckigt nånting), sen blev det bara vila dagen efter förutom på kvällen då Tessan kom å hämtade mig å vi åkte hem till Mia (Tessans syster) å vi hämtade hem mat å köpte godis å kollade på filmen "p.s I love you" åååå vilken film! Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka! Väldigt bra men känslomässig film.

Hur som helst så va Tessan så snäll så hon skjussade hem mig till Vällingby så jag skulle få vakna upp hemma å inte behöva pendla hem dagen efter. Tack sweety!=)

I söndags mådde jag först bättre å Tessan kom till vällingby å vi gick å shoppade å fikade=) (minishopping för min del) å vi hade jättemysigt!=) Tack för en supermysig dag!

Sen blev man magsjuk på kvällen igen då såklart! Fast denna gång spydde jag inte iaf å nu ja, så är man tokförkyld! Ska vila upp mig nu så jag blir frisk. Baby  var så snäll å gjorde frukost åt mig imorse så jag slapp, stekte ägg å allt, så gott med äggmacka!=)

Så nu ska jag bädda ner mig i sängen igen.


Här är några bilder från juldagen




              Jag som glad nisse, haha



                                  Jag, Tessan å Sandra



                                               puss puss  




          Tessan och Jag



               Tessan och Edwin  (de firade 4 år på juldagen) Grattis!=)



               Tessan och Erika med Champagnen


Där hade ni lite bilder, nu ska jag försöka sova.

Puss!


Min jul


Jag har haft en riktigt underbar å mysig jul!=) Har ätit så mycket julmat å julgodis och fått fina julklappar=). Hoppas att ni har haft en riktigt härlig jul ni med.

Lite bilder från julafton.



      Lilla jag



Våran fina julgran=)



Kusinen David



                                 Lillebror



Fick bla denna underbara telefon i julklapp! Love it!!=)


Mina julklappar:

Rosa telefon

Påslakan

massa strumpor med olika motiv på

2000 kr

presentkort på Lindex

En topp

Massa chokladaskar

Läppglans

Hudvårdsprodukter

Mammma mia filmen

Kokböcker  (så nu jäklar ska det börjas laga mat) =)

Duschcreme från Elisabeth Arden

Trosor

Hårinpackning, hårspray, live-in treatment

Singstar och abba singstar (tillsammans med brorsan)

m.m.


Tack alla underbara för fina julklappar!=)

Julafton






Gammal bild på Veronica å mig.


Då är det äntligen julafton!=)

Har precis ätit en mysig julfrukost=).  Ska hoppa in i duschen nu å göra mig iordning innan dom kommer. Det blir att fira jul som vanligt med mormor, morfar, moster å hennes man, kusin å självklart mamma, pappa, lillebror.=)

Min kusin Veronica som jag inte har träffat sen i april nångång kommer förbi en sväng snart å lämnar lite julklappar. Ska bli så kuln att träffa henne igen!=)

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen.

Hörs senare!

Krig!


Haha, det här avsnittet är klart ett av de bästa!=) Klockrent!



Sunes Jul

Nu har jag äntligen slagit in alla julklappar så det är klart! Klätt granen har vi gjort nu också, blev så fin så=), lägger upp en bild sen.

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Sunes Jul. Har beställt hem alla avsnitt på dvd så jag har, älskar sunes jul! man tröttnar aldrig=). Hade bara videoband förut där banden är gamla å bilden hoppar å strular, nee, mycket bättre på dvd=).





Kaos


Tog mig ut på stan en sväng idag för att köpa min nyårsklänning å lite grejs. Shit vad folk! Höll nästan på å svimma pga syrebristen inne på hm där kön va typ 50 meter lång å alla skulle fram å trängas, shit! personalen har iaf lite space där bakom disken där dom kan röra sig å andas.
Det jag tyckte var konstigt var att jag såg inga glada miner på folk. Alltid innan jul så brukar man märka på människor att dom är glada å det är en underbar stämmning, men det verkar inte vara så iår tyvärr:/, kanske har folk tröttnat på julen å bara tycker den är besvärlig? Iår är iaf första gången jag känner av julstressen, har lyckats klara mig ifrån den tidigare. men jag är lika glad å pirrig i kroppen inför julafton endå, haha på julen blir jag som ett litet barn!

Hur är det för er? Har ni tröttnat på julen?


Baka pepparkakor


Kom precis hem efter en lååång dag på jobbet. Hela kroppen värker! Men när jag kom innan för dörren hemma så kände jag hur hyacinterna vi köpt börjat dofta! Åh, det luktar verkligen jul nu=). Har varit å köpt pepparkaksdeg ocg glasyr så nu ska vi baka pepparkakor och lyssna på lite julsånger=). Nu börjar julstämmningen komma mer å mer.

Sen blir det upp å jobba imorn igen, men sen är jag ledig i 6 dagar! Ska bli så skönt.=)

Puss!

Julmys

Godkväll!

Shit, jag är helt död i kroppen, har varit julrusch i princip hela tiden mellan 10.00-18.00 på jobbet idag, men det är bara roligt iof, men man känner det i kroppen nu på kvällen.

Igår var jag inne i stan för att byta min bh som jag skrev tidigare å självklart var den slut i alla storlekar å skulle inte komma in igen:( kutade runt på 5 olika hm i stan sen gav jag upp å bytte till ett annat snyggt underklädesset. Köpte även ett par bruna skinnstövlar på Deichmann som jag är mycket nöjd med=), dom har jag kutat runt i hela dan på jobbet utan att få ont eller skavsår å det är nästan ett under!

Sen igårkväll hade jag å Jensa lite julmys=), vi köpte julmat och kollade på tomten är far till alla barnen=), det är verkligen en klassiker som jag ser varje jul. Det är en måste!=)


      


Nu ska jag ta å göra lite te å kolla på sista avsnittet av svennson svennson=)¨

Puss på er!


BUS






Godmorgon!

Så skönt att vara ledig idag=), men det behövs när jag ska jobba hela helgen dubbelpass. Men det ska bli kul det också, kommer nog bli rätt mycket barnfamiljer eftersom vi kommer ha en tomte som barnen får träffa å sitta i knä=), det tror jag att barnen kommer uppskatta.

Sitter här inkletad med brun utan sol så man blir lite brun förhoppningsvis å så dricker jag mitt morgonkaffe, köpte nytt kaffe igår på lager house som heter "Julkaffe". Smakade inte så mycket jul utan mest som vanligt, men men.

Ska snart göra mig iordning och åka in till stan för att byta en bh som jag köpte i tisdags som tyvärr var för stor!:(, hann inte prova den i tisdags så köpte bara den jag trodde skulle passa. Hm:s bhar brukar vara lite små ibland så jag köpte en storlek större men då blev den för stor istället. Men jag älskar verkligen hm underkläder! Dom har alltid så fina, verkligen min stil=).

Jaja, nu ska jag ta å skynda mig här.

Puss på er!

Julklappstips




Här kommer lite julklappstips som ni kanske kan ha nytta av när ni ska ut i julhandeln!=)


* Presentkort på personens favoritbutiker

* Biobiljetter

* Smink 

* Goda parfymer

* Fina smycken Tex från Thomas sabo

* Roliga och annorlunda saker från coolstuff.com

* Underkläder 

* Fina vin/ölglas

*  Presentkort på massage/ansiktsbehandling/fotvård

* Champagne flaska

* Presentkort hos någon bra frisör (färgning och klippning

* Bra hårvårsdprodukter

* Presentkort på Manikyr/pedikyr eller varför inte hårförlängning

* Bra hudvårdsprodukter


Hoppas ni kan ha nån nytta av det jag just skrev iaf=)

Puss!


Torsdag

Godmorgon!

Känner mig så trött idag, trodde att jag hade feber när jag vaknade men det hade jag inte =), så det var ju en stor lättnad!  var skönt att få sova ut. Ska ta lite c-vitaminer nu så jag blir lite piggare=), och självklart mitt morgonkaffe! hehe, det behövs nu i decembermörkret.

Åh, fick en inbjudan till slitz julfest som är nu på fredag. Skulle gärna gå men jag ska upp å jobba dagen efter:/, så jäkla typiskt! Skulle vara så kul! Sen var det så länge sen jag träffade min gamla modellkompis Helén Lindgren också! Så jäkla irriterande då att man ska upp tidigt dagen efter! men men, hoppas det kommer fler tillfällen.

Nä, nu ska jag gå å göra kaffe!=)

Puss på er!









Stress!

Shit vilken dag! Jag har varit stressad sedan jag vaknade i morse. Har varit mycket att göra idag och är inte klar än. Var först och fixade naglarna inne i stan imorse, fint blev det=) (lägger upp bild sen), sen efter det så mötte jag upp min vän Therese som jag inte träffat på länge, vi köpte julklappar och tittade efter skor till mig vilket jag självklart inte hittade:(, får bara ta å köpa några fula snart för jag måste ha ett par vinterstövlar!
Däremot hittade jag supersnygga underkläder på hm som jag köpte=) (bilder kommer senare), så det var jag nöjd med å det var verkligen nått jag behövde!

Men både jag och Therese hann med allt vi ville iaf så det känns skönt=) Var jättekul att träffa henne igen!=) Vi var och kollade in julskyltningen i fönsterna på NK, fan asså, nu har dom tagit bort alla tomtar å tomtenissar som dom hade förut å ersatt det med pratande leksaker som rör på sig med hundar! Vad har det med julen att göra?! Det som var juligt var lite granar med glitter dom hade men de andra förstog jag faktiskt inte. Men men.

Sen var det bara raka vägen hem å börja baka, har bakat snickers hittills men har ischoklad å knäck kvar, så måste jag städa å julpynta också så jag lär få hålla på hela natten! Nä men i värsta fall får jag göra knäcken iaf nån annan dag.

Jaja, nu måste jag fortsätta här.

Bjuder på en bild som är tagen  för typ 3 veckor sen på rickards i bålsta. Så jäkla blek jag är!:/









Mysig helg





Godmorgon!

Den här helgen har varit lugn å mysig. I lördags så åkte vi och tittade på Sandra å walles nya hus som dom köpt, dom höll på för fullt med målning å grejer. Sen åkte vi å köpte mat och åkte hem till sandra å walle å åt en supergod middag som killarna lagade;), sen blev det tv-tittande och sängen ganska tidigt, men det var skönt så man vaknade pigg i söndags då vi åkte ut till huset igen och hjälpte till och måla=). Tror det kommer bli superfint när allt är klart! Matte och Angelica kom ut och hjälpte till också, sen blev det pizza, ja, väldigt lugn å mysig helg=).

Igårkväll blev det att se på wallander och bara mysa=).

Vad har ni gjort i helgen?

Puss på er!



Glad Lucia




Åh vad mysigt med lucia!=) Jag älskar "natten går tunga fjät", "tipp tapp" och "lusselelle", det är riktiga lucialåtar det! hehe. Jag låg faktiskt i sängen å tittade lite på luciatåget kl.7.00 imorse, men det var inte så bra som det brukar vara:/, det brukar alltid vara en stor kör men iår var det bara lucian å några tärnor. Var så trött så jag kollade bara en stund sen somnade jag igen, kunde verkligen inte hålla mig vaken.
Idag vill jag ha massa luciamys!=) Längtar tills min baby kommer hem nu!

Nu ska jag sätta på lite julsånger och dricka lite morgonkaffe!

Ha en underbar lucia!=)

Puss!

Home alone


Idag har jag jobbat heldag i 10 timmar, men dagen har gått väldigt fort! efter jobbet gick jag och köpte lite mat och godis som jag proppat i mig till idolfinalen å nu mår man ju så illa av allt snacks å godis:/.
Jens är på fest ikväll så jag är ensam hemma ikväll å inatt men det kan vara lite mysigt ibland också=), även fast jag just nu bara skulle vilja ligga å krama å gosa=).

Lucia imorn då, tror faktiskt att jag ska ställa klockan på 7.00 å ligga i sängen å titta på luciatåget på tv å mysa med lite pepparkaka å glögg=), luciamys är ett måste för mig! Jag måste verkligen få känslan att det är jul snart, det är ju bara 1,5 vecka kvar!=) min julkänsla brukar alltid komma fram på lucia så jag hoppas att den gör det imorn med för hittills har inte känt av alls att det är jul snart:(.

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen, titta lite på tv å försöka sova.

Puss på er!





Thomas Sabo


Kollade in lite olika Thomas Sabo smycken på internet. Finns så otroligt mycket snyggt måste jag säga!
Men det fanns ett armband som man sätter fast massa olika berlocker på som jag fastnade för. Det finns hur många olika berlocker som helst att välja mellan, för alla olika typer av personligheter.
Det är verkligen något som jag skulle vilja ha men däremot kostar en berlock mellan 500-2000kr så det är verkligen dyrt!
Snyggt och väldigt personligt armband men inget man skulle våga ha på sig:P. Tänk om man skulle tappa hela armbandet när det är fyllt med berlocker, taskigt läge!

Här är iaf några av mina favorit berlocker =)

     

           


Discobowling


Godmorgon!

Fan vad jag är bakis idag! Men det är ju självförvållat så jag får ju skylla mig själv. Vi var och firade vår kompis Daniel som fyllde år igår! Blev först lite förfest hemma hos Tessan å Edwin och sen lite fest hemma hos Daniel å Karin där dom bjöd på jättegoda snittar, bål och massa gott=). Sen åkte vi iväg och åt en god middag och spelade dicobowling, fan vad kul!=) Även fast jag var askass så var det skit roligt! Roligare än vanlig bowling på nått konstigt sett. Sen blev det utgång på Garbo i sumpan där det blev några drinkar.

Tack Daniel och Karin för en underbar kväll!=)

Jahopp, då är det 2:a advent idag. Shit vad det går fort nu! jag hänger knappt med. Känner ingen som helst julkänsla, får sätta fart nu med julbak, julmusik och titta på alla julfilmer som man brukar se varje jul=). Tror att det blir lite sunes jul idag=), älskar sunes jul!
Jaja, nu ska jag gå å lägga mig i sänger igen.

Puss på er!

Bilder från igår.



                                 Jag står och posar



                                     Tessan och Edwin



                                    Edwin och Jensa



                                          Tessan, Karin och Jag



                                          Angelica, Jag och Sandra





På bilderna ser ni min nya hårförlängning också=). Jag har ca 100st slingor och de sitter i ca 6 månader. Ulrica som gjorde min hårförlängning gör även mina naglar, hon är så duktig! www.puder.se











Hoppas det blir lika fint den här gången

Satt å tittade på gamla bilder när jag hade hårförlängning, hoppas att det blir lika fint den här gången=). Det jag kom ihåg iaf va att man känner sig fin som en ängel! hehe.

Dessa 2 bilder är ca 3 år gamla!




å så en gamal fjortisbild men men



Håret är ju snyggt iaf:P hehe
















Hårförlängning




Godmorgon!=)

Shit vad jag fryser! Sitter och väntar på att mitt kaffe ska bli klart, så man blir lite varm i kroppen=). Nu har jag bestämt mig för att göra en hårförlängning till jul å nyår=), blir som en julklapp till mig själv. Man känner sig så fin med det långa fina håret=) och hår gör så jäkla mycket tycker jag. Jag har ju haft hårförlängning förut för några år sen men slutade för att jag ville låta mitt hår vila, det sitter i ca 6 månader och det ser så verkligt ut. Ulrika som gjort/gör mina naglar och min hårförlängning är så jäkla duktig!=) Så imorn på min lediga dag ska jag färga utväxten och klippa topparna lite och sen på torsdag blir det hårförlängning=).
Lovar att lägga upp bilder sen.

Nu är kaffet klart!

Puss på er!

RSS 2.0