Födelsedagsfest! =)

I lördags firade vi min vän Karin som fyllde år.=) Det bjöds på tapas (supergott) och fördrink hemma hos henne sen drog vi alla ut till Garbo i sumpan, det var jäkligt kul där med förutom att jag blev så jävla full:P haha

Ikväll blir det fest igen. Kommer skriva om det sen samt lägga upp bilder från kvällen.=)

Ha en trevlig lördag!
puss!

image10

               Kvällens outfit =)

image11

                               Karin och Jag

image13


Vill ha!

Hittade dessa supersnygga klänningar på Stylebystars.com. Kan inte bestämma mig om jag ska köpa den rosa eller den svarta:P. Ska beställa en annan svart klänning också så funderar på att köpa denna rosa, men tycker färgen är så stark. Hade varit snyggare om den var mer ljus/gammeldagsrosa.

 Vilken färg tycker ni är snyggast? =)

image8               image9

Äntligen Fredag!=)

Imorn är det fredag igen!=) Så jäkla skönt att vara ledig i helgen också. Ska först jobba imårn och sen åka hem å mysa å kolla på Let´s Dance finalen med pojkvännen min. Tror att Tina vinner, hon är så jävla duktig tycker jag.

På lördag blir det fest=). Edwin är gitarrist i bandet "Sthlm Glam" som ska spela på Golden Cave i kungsängen, så vi ska dit =). Bord är först bokat till 20.00 då det blir middag med de närmaste och sen drar allt igång vid 23. Ska bli så jäkla kul=)

Puss å godnatt!
image6

Torsdag

Har precis bytt blogg till denna men har sparat min gamla blogg så ni kan gå in där och läsa gamla inlägg om ni skulle vilja det.=) Den adressen är  http://blogg.aftonbladet.se/21306

Har varit ledig nu i 2 dagar men idag ska jag jobba igen. Igår hann jag med rätt mycket på min lediga dag=). Träffade min kära kusin som är hemma i Nynäs ch hälsar på så vi tog en fika nere på stan, jättemysigt.=). Sen så åkte jag hem till Tessi på kvällen och umgicks lite med henne, therese och krull som jag inte heller sett på länge nån av dom. Vi spelade spel "Alias" som var skitkul, självklart så vann mitt lag;) haha.
Har föresten fått ett nytt jobb!=) Det är på heltid också så det är helt perfekt=) Har bara jobbat deltid innan. Det är i en väskbutik så det blir något nytt.=) Har arbetat med smycken tidigare på Glitter, kommer iof jobba kvar där i 1 månad till innan jag börjar på det nya jobbet.

image7
                                             Jag och kusinen

Nä, nu ska jag göra mig iordning!

Puss!

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0