Godnatt

Idag har jag inte gjort mycket alls kan jag säga, kollat på tv å suttit vid datan å varit ute å gått en sväng. Har mest suttit å kollat efter nya kläder att klicka hem men det blev inget med det...beställde däremot lite grejer från HM igår så får hoppas att det paketet kommer snart=).

För övrigt så känns det bättre nu med smärtan=), känns däremot fortfarande som att det står en elefant på bröstet men men...det får man ta=).

Nu blire sängen för mig, Godnatt och sov så gott!




Puss på er!







Nu är det gjort

Nu är det gjort!. Nu har jag mina efterlängtade boobies:P hehe. Operationen gick bra å allt har gått bra hittills iaf=). Jag trodde att det skulle göra ondare faktiskt, det gör ju väldigt ont måste jag ju säga men det är inte tortyr som jag hade förväntat mig som tur är=). Jag kan gå ut å röra på mig å till och med sätta mig upp ur sängen själv vilket jag trodde skulle vara omöjligt. Så det är ju tur=).
Däremot så är det värst när man precis vaknat å ska sätta sig upp men det går över efter ca 10 minuter, försöker gå lugna små promenader iaf så man får röra lite på sig (fick absolut inte ligga eller sitta still sa dom), men det går bra=).

Jaja..

Idag fyller min lillebror Tobias 18 år..Stort grattis till min älskade bror! En speciell dag för honom=). Men det blir bara en lugn dag så firar vi honom nästa helg istället med stor fest=).




Nu ska jag ta en liten powernap tror jag...är så trött.


Puss på er!






Nu så


Nu så har jag städat, tvättat å fixat så allt är klart inför morgondan!=). Ska ta å kolla på tv med bror min innan jag ska försöka sova. Ska ju upp 5 imornbitti å iväg.
Önska mig lycka till nu!=) Jag skriver så fort jag orkar igen.


Puss på er!




Bröstoperation

På onsdag gäller det, då ska brösten bli större! Jag har väntat på detta i flera år å nu är det knappt 2 dagar kvar så nu längtar jag!=). Men det är klart att jag är nervös, är nervös för nedsövningen å tänker att tänk om jag inte vaknar igen osv, haha jag vet, det låter så löjligt men det är sånna tankar som åker genom huvet...men jag tror att det kommer gå bra,  jag har en väldigt duktig kirurg och jag litar på henne=).
Jag kommer ha implantatet geléhallon med ultra high profil pga min lilla bröstkorg och kommer lägga bakom muskeln för stöd, stroleken blir 430cc å 455cc.






Wish me luck! =)

Helgen

Godmorgon godmorgon!

I lördags var det bålstadagen i Bålsta så på dagen var vi där å tittade lite å träffade Matte och Angelica där med lilla bebisen=). Så liten och söt! Det är så underbart att hålla i en sån liten bebis! En speciell känsla tycker jag.
Sen åkte vi hem till svärmor å grillade korv å hade mysigt=) innan vi senare på kvällen åkte tillbaka till bålstadansfirandet igen, jag drack däremot inte en droppe alkohol utan höll mig till cola hela kvällen, trots detta kände jag mig bakis igår..konstigt, måste vara psykiskt.
Igår hade vi bara en slappdag, på kvällen blev det pizza och film. Vi hyrde Skotten i knutby och watchmen, somnade till watchmen så såg kanske bara 15 min av den, var så jäkla trött. Får kolla på den senare ikväll istället.

Idag fyller min kära vän Tessan år. Grattis gumman!=). Så ikväll blir det lite födelsedagsfirande hos henne=).

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe så jag vaknar till lite;).

   


Puss!


Tv inspelning på jobbet


Kom precis hem efter jobbet. Hade ett heldagspass idag å jobbade 10-20 så nu är jag lite trött. Tv4 jarowskij håller på att spela in en ny humorserie i modevaruhuset som jag jobbar i som kommer att sändas i början av nästa år tror jag. Idag var tydligen sista dagen som dom skulle spela in innan allt var klart. Ska bli spännande å se sen hur allt blev=). Skådespelarna är bla Babben Larsson, Sissela kyle, Birgitta Andersson, Alexandra Rappaport, Christine Meltzer, Annica Andersson m.fl. Tror det kommer bli riktigt kul faktiskt=).

Jaja, nu ska jag ta å äta nått å så ska vi titta på Catch me if you can=).

Ha en trevlig fredagskväll!


        på er!





Torsdag




Godmorgon!

Har varit uppe å druckit kaffe i nästan 30 min nu men det känns fortfarande som att man inte vaknat än. Men förhoppningsvis gör kaffet sin verkan snart=).
Nu är hösten här också..iaf på nätterna. Vaknar flera gånger per natt av att jag tokfryser och drar på mig en extra filt men jag fryser lika mycket endå:/. Kanske dags att skaffa sig en pyamas??

Nu måste jag fixa lite innan jag ska iväg å jobba=).

Puss!




Ny inpackning

Använde min nya hårinpackning för första gången idag och måste säga att man känner skillnad på en gång!=) Den här verkar vara superbra för mitt skadade hår! Så till alla er som letar efter en bra inpackning för väldigt skadat hår, denna rekommenderar jag!

Loréal absolut repair!





Puss på er!







2 mils cykling!



                 



Godmorgon!

Har ätit en mysig frukost och tittat på film tillsammans med familjen nu på morgonen=). Hade tänkt att jag skulle ta sovmorgon idag men jag vaknade vid 8 å låg å vred mig å kunde inte somna om hur mycket jag än ville:/, men men.

Hoppas att ni haft en mysig helg=).

Igår var jag, familjen å en del av släkten och tog båten till ålö där vi cyklade till utö som är ca 1 mil och sedan 1 mil tillbaka, jäkla motion man fick;). Jättehärligt va det, Fint väder men endå inte för varmt=). När vi kom fram till utö så gick vi å tittade i små butiker där dom hade så mycket olika grejer! Jättefina skärgårds saker, fina skålar, doftljus, kläder å massa saker. Jättemysiga små bodar=). Däremot så köpte jag inget denna gång..får bli nästa gång vi åker dit. Sen gick vi och åt på en restaurang där som hade jättegod mat, jag tog en cesarsallad som var supergod!

Kommer kanske bilder från gårdagen sen.

Puss!








RSS 2.0