Grattis till oss!

Igår var vi på golden cave i kungsängen och firade Tessan som fyllde år, väldigt trevligt var det med karaoke och så=). Däremot var jag ganska trött eftersom jag jobbat hela dagen och skulle upp å jobba idag också så jag tog det lungt, men det var mysigt iaf. Tack för en mysig kväll!=). Kommer lägga upp bilder från gårdagen sen.


Idag firar jag och min älskade pojkvän 1 år =). Tänk att tiden går så fort endå, känns nästan som om det var nyss vi träffades =).
Men ikväll blir det film och ta det lungt bara så ska vi ut och äta och fira lite på fredag istället. Supermysigt!=)

Puss till min Jens, världens underbaraste och finaste kille!




                                                     Baby och Jag





Fredag

Fredag idag vilket känns så skönt!=)..även fast jag jobbar i helgen så känns det skönt att det är helg och alla är glada. Har varit ledig idag så åkte hem till Nynäshamn en sväng och färgade utväxten och gjorde lite ärenden=). Sitter här och dricket lite vin medans min baby håller på med maten=).

Måste bara säga att jag älskar verkligen serien 2 och en halv men. Så jäkla roliga, speciellt den tjocka tanten Berta, skrattar lika mycket varje gång=), vill ha alla 3 dvd filmer med alla avsnitt så ska se om jag beställer dom.

Någon mer som älskar serien lika mycket som jag? =)

      







Jobberbjudande från slitz

Fick ett sms igår av slitz fotograf Freddie hall där han berättade att slitz behövde 4 tjejer till streetcarsfest mässan i helgen och undrade om jag var intresserad. Hade varit superkul och alltid bra med lite extra pengar men nu är det så att jag ska redan jobba i helgen:/. Synd att det inte var en annan helg. Men men det kommer väll fler tillfällen.

Sen på lördag efter jobbet ska jag iväg och fira min vän Tessan som fyller år =). Blir middag och fest på restaurang golden cave i kungsängen, längtar!=) Men det blir en lugn kväll för mig eftersom jag ska upp och jobba på söndag igen, men nått glas vin kan man ta;) hehe.

Puss!

Skönhetsvecka

Denna vecka är en skönhetsvecka för mig. Var och shoppade igår och det blev en kofta, en höstjacka och ett par örhängen sen fick det vara nog:P, lägger upp lite bilder senare. Sen ikväll tänkte jag smörja in mig med brun utan sol så man får lite färg och på fredagmorgon så blir det att färga utväxten=). Skulle ha fixat naglarna hos Hannah Graaf i tisdags också men hon hade dubbelbokat så jag får fixa dom nästa fredag istället=). Man känner sig så fräsch när man är brun och nyblonderad och fina naglar tycker jag, en härlig känsla=).

Nä, nu är det snart dags för lunch.

puss på er!

VLCD

Åh, vad jag känner mig trött just nu, vill bara hem och sova. Men imorn är jag ledig iaf och då ska jag in till stan med Tessi och Tess och shoppa lite=) eller ja, jag har sagt till mig själv att jag bara får shoppa sånt som jag behöver som kofta och eventuellt en höstjacka, no more!
Jag har hittat så mycket fint nu överallt nästan så jag blir tokig! men det är bara att bita ihop och inse att man inte kan köpa allt man vill ha tyvärr=/, vissa saker får man prioritera.

Jaja, kan berätta att för ca 2 veckor sedan började  jag med VLCD i veckorna som betyder VeryLowCalorieDiet som jag ska gå på just nu. Jobbigt som satan kan jag säga för man är sötsugen nästan hela tiden men jag unnar mig lite på helgerna iaf=), men men vill man vara fin och smal så får man lida pin ;), hehe. Ska köra igång med träningen så fort jag blir helt frisk också så kanske det ger mer och snabbare resultat=).

Ha en skön kväll!

Puss!


Nu vill jag bli frisk!!

Nu vill jag bli frisk! har fortfarande hosta, halsont å huvudvärk=(. Å bara för att man har ont i halsen så kan man inte träna. Eller kan å kan men jag vågar inte göra det för då är jag rädd att jag blir jättesjuk å inte kan träna på flera veckor sen:/. På måndag hoppas jag att jag kan börja träna igen, å då får jag ta igen all träning jag missat förra veckan å denna vecka. Det är konstigt för jag brukar inte känna att åh, jag vill gå å träna! men de sista dagarna har jag konstigt nog känt så...men sen när man väl kan träna så brukar jag oftast inte orka...men jag får dra dit mig och tvinga mig själv att träna så fort jag blir helt frisk=). Proppar i mig massa c-vitaminer och alvedon så tycker ju att jag borde bli helt frisk snart...så lång tid ska det ju inte behöva ta tycker man. Men men, det visar sig=).

På lördag är det håbodagen i bålsta. Så då blir det fest med killen min och massa kompisar och eventuellt svärföräldrarna=). Var aldrig med på håbodagen förra året (låg hemma i lunginflammation då) så det ska bli superkul=). Har hört att det brukar vara riktigt kul så det ser jag fram emot, hoppas det är fint väder bara också.

Puss!



Kräftskivan

I fredags så hade vi en liten kräftskiva hos Jens=). Vilket var mycket trevligt förutom att jag satt där och inte mådde så jättebra eftersom att jag blev sjuk sen men det gick endå å det enda jag drack var vatten och te *stolt*=), hehe.

Här är lite bilder från kvällen.=)



   Ett måste när man har kräftskiva tycker jag =)



Titta så fint Jensa hade gjort med duk, tallrikar och servetter, allt med kräftor på=)



                Söta Karin =)


 
                Jensa och Edwin



      Daniel och Tessan



       Sandra och Walle



Tjejbild med Tessan, Jag, Karin och Sandra =)



         Karin och Daniel



och Jag då. Blek och förkyld.

puss på er!

Sjuk!

Nu har jag varit sjuk med kraftig förkylning i snart en vecka och i lördags fick jag feber också=(, det tar verkligen på krafterna kan jag säga! Orkar inte vara sjuk längre, har jag inte blivit någe bättre imorn så blir det raka vägen till farbror doktorn. Jag hoppas verkligen inte att det blir som det var för mig i augusti förra året då jag var förkyld i en vecka och fick sedan lunginflammation och sen urinvägsinfektion, det kan bara inte hända iår igen! Jag hoppas att jag blir frisk innan veckan är slut så jag inte behöver genomgå samma skit igen. Gick på pencilin 2 gånger för 2 olika saker direkt efter varann. Jag var helt slut kan jag säga. Men nu ska jag inte vara negativ, det var förra året och detta år kanske det bara är en vanlig förkylning förhoppningsvis=). Sen är jag en sån hypokondriker också så minsta lilla så tror jag alltid det värsta. Usch, inge roligt alls ska jag säga.

Nä, nu ska jag bädda ner mig i sängen igen med mitt te, hostmedecin, alvedon och nässpray.




Hoppas att ni är friska iaf=)

Puss på er!




Fin middag

Titta så fin middag Jensa gjorde till oss=). Så gott fast endå nyttigt med alla grönsaker;) hehe. Måste bara säga det att min baby kan verkligen laga god mat=). Puss på min älskling!






                                                                                     Min baby och Jag










Me like!

Åhh, vad snygga skor jag hittade när jag tittade runt lite på internet. Tänk om dessa skor bara kunde ligga i en kartong utanför dörren när jag kommer hem *drömmer*.














Tessan i kanal 5:s program ID

Tänkte lägga upp detta klipp från när min kära vän Tessan medverkade i kanal 5:s program ID i år.

Visst är hon riktigt het på klippet?;)

Puss på dig min gummsa!

 



Bild från slitzfesten

Hittade yttligare en bild från slitzfesten. Nu kanske ni ser bättre än det förra bilderna som var hur suddiga som helst:P hehe.



December, Andrea, Elisabeth, Jag, Sara, Camilla, Freddie, Malou, Galina och Malin å Camilla längt ut på kanten.







Tips om en bra blogg

Tänkte tipsa er om en väldigt bra blogg som jag läser regelbundet=). www.angelicajansson.se  en jättesöt tjej som bloggar om mode, sitt liv som modell och har alltid massa nya fina bilder från plåtningar. Men det bästa är att hon uppdaterar flera gånger om dagen och det är alltid kul!=)

Kram på dig gumms!




Nelly

Kollade runt lite på nelly.se och hittade dessa saker jag gärna vill ha. Däremot tycker jag att mjukisdräkten är lite för dyr:/, kostar 1899kr, men mjukisstövlarna kostar bara 149 kr så funderar på att köpa dom iaf=). Kan vara skönt när det blir höst och vinter att krypa ner i sånna varma och sköna mjukisstövlar. Dom är däremot inte så jäkla snygga men dom ser assköna ut:P.

                                                   








08-08-08

Som alla vet så är det ett speciellt datum idag som kommer firas stort inne i stan från morgon till inatt =). Jag ska troligtvis in ikväll jag med men det beror på vädret. Regnar det så blir jag hemma i soffan framför tv:n och myser annars blir det fest. Ska bli skönt att kunna koppla av ikväll utan att känna någon stress eftersom jag är ledig imorn.=)

Kan säga att vädret igår va förjävligt som ni vet. När jag hade stängt och skulle gå till station som tar ca 15 min (eftersom bussen bara gick var 30:e minut) så självklart tokregnade det och bara vräkte ner och dum som jag va så hade jag inget paraply (vilket jag borde ha med mig dygnet runt om det ska fortsätta vara sånt här väder) å jag skyndade mig allt vad jag kunde men det gjorde inte så stor skillnad endå för när jag kom fram till stationen såg jag ut som ett blött djur från 1800-talet eller liknande. Mascaran var på kinderna, håret helt platt och kläderna tunga och blöta, såg fan inte klok ut asså! Fick fixa till mig lite på bussen sen så man inte såg alltför jävlig ut. Så nu måste jag ta och skaffa mig ett paraply till nästa gång. Usch!

Jaja, hoppas att ni får en underbar fredag!=)

Puss på er!


Nu är det dax att börja jobba igen

Jahopp, då var det slut på semestern å dax att börja jobba igen. Men jag har iaf haft en underbar semester och haft fint väder så man började jobba i rätt tid iaf. Fattar inte vad som hänt med vädret, har det redan blivit höst eller är det bara för tillfälligt som det är så jädrans kallt? Hoppas verkligen att sommarvärmen kommer tillbaka så man kan njuta av sina lediga dagar ute i solen iaf.

Hur som helst så började jag jobba min första dag igår efter semestern å jobbar idag och imorn med men sen har jag en ledig dag på lördag och hoppas att det är sommarväder då igen, man kan ju alltid hoppas. Sen igår efter jobbet så åkte jag hem till min moster och min lilla kusin som är 3 år (en underbar ålder) =), han är så mysig nu och förstår så mycket, är så härligt att se hur fort dom växer. Dom mötte upp mig och så gick vi en skön kvällspromenad (var faktiskt skönt väder igårkväll), sen gick vi och köpte thaimat å det var så gott=), man kunde välja mellan en normal portion eller en stor så jag valde en normal men det var endå jättemycket mat så jag blev proppmätt:P hehe.
Det var hur som helst en mysig kväll vi hade tillsammans=), älskar er!

Hoppas ni får en bra dag sötnosar!=)

Puss!

Liten semesterresa =)

Jag och Jensa var ju på en liten semesterresa till skåne och Danmark som jag skrev tidigare. Vi hade det jättemysigt och hade jättefint rum som var ett dubbelrum=). Vi åkte över till Danmark över en dag bara för att se om det fanns nån billig sprit men det var ju inte direkt billigare än i Sverige tyvärr, så vi köpte varsin cola och satte oss i solen ett tag och tittade lite i butiker. Jag hittade ett somrigt linne iaf, väldigt sött=). Sen åkte vi tillbaka till skåne och la oss på en supermysig strand i helsingborg. Dom hade planterat palmer och grejs på stranden som gjorde den ännu mer mysig.=)



I bilen på väg till skåne




Här är min baby på en vägkrog när vi stannade för att äta lunch=)



Här är då jag



Vårat fina dubbelrum =)



Bild från färjan över till Danmark



Danmark




Här sitter vi med våran cola på en uteservering i Danmark =)



Danmark



Här är den mysiga stranden i helsingborg som vi låg och solade på =)





Jag visar upp mitt nya linne ;)



Jag i bilen då vi skulle ut å äta middag.

Sen på vägen hem så såg jag ett godishus som var ett av sveriges största å jag var ju bara tvungen att springa in och köpa godis:P hehe







Väl hemma så åkte vi direkt till Tessan och Edwin för att dricka lite vin och ha trevligt. Vi gick även ner till lill-sjön på natten å tog med oss värmeljus och filt å tände upp stranden å badade lite å satt och drack vin. Klart en av de mysigaste kvällar/nätterna i sommar=).



På bilden har vi Edwin, Jensa och Tessan (tyvärr så syns inte ljusen i sanden så mycket alls=()




Älskling, Tessan och Jag



Puss puss =)



Edwin, Tessan och Jag

Bjudna på middag

Förra helgen så blev vi bjudna på middag hos Matte och Angelica. Det blev grillad lax med massa tillbehör å det var jättegott, det är sällan jag själv grillar lax men måste nog börja göra det lite mer för det är ju så jäkla gott!=) Sen på natten så skulle hela gänget bada (förutom jag) eftersom jag tyckte det var så kallt:P. Jensa och jag sov över där å dan efter så la vi oss nere på stranden å solade å badade, så jäkla fint väder det var den veckan (det är mer än vad man kan säga om vädret nu tyvärr:/).



Deras hund troj som är så mysig =)



Angelica



Matte



Jensa och Troj



Sandra



Walle



Älskling och Jag =)



Här hade ni lite bilder från den supermysiga kvällen =)




RSS 2.0