Glad! =)

Idag känner jag mig på ovanligt bra humör! =) Det är otroligt fint väder ute, det är fredag...ja, det måste ju ha lite med saken att göra. =). Jobbar däremot till 17.30 idag men jag hoppas att solen inte går ner förns sent ikväll så man kan sitta på ballkongen med ett glas vin och mysa lite.
Ikväll är det även final i talang 2008, vore kul och se vem som vinner. Jag tror att den 10 åriga pojken som spelar piano har stor chans att vinna.

Ha en superbra fredag! =)

Puss på er!

My new dresses =)

Hittade lite nya klänningar som jag köpt. Är väldigt nöjd med dom. Tycker det är så snyggt med korta klänningar =).

Vad tycks?


image84

Puss på er!

Min middag!

Halloj!

Idag har jag varit ledig, har varit jätteskönt. Har suttit ute och solat i drygt 1 timme och varit nere på stan och köpt lite grejer till min sallad som jag skulle göra till middag. =) Det blev fullkornspastasallad, och det var jättegott måste jag säga. =)

Fullkornspastasallad:

* Fullkornspasta
* Sallad
* Gurka
* Körsbärstomater
* fetaost
* Röd paprika
* Kräftstjärtar


Visst ser det gott ut? =)

image83
 

Cab ;)

Det var så fint väder i helgen så jag och Jensa lånade caben när vi skulle åka och köpa min kamera.=) Passade på att ta lite härliga bilder.=)

image80

image81

image82


Nu ska jag gå och lägga mig, är så himla trött.

Natti Natti!
 

Usch

Idag är en sån dag då man bara vill sitta ute i solen och bara slappa! Men tyvärr så jobbar jag heldag idag från 9.45-20.15. Är så trött idag också och man blir ännu tröttare av att stå här inne i butiken helt ensam där det inte finns något att göra. Som tur är kommer min kollega om drygt 30 min så då kan jag nog gå ut på en liten rast och få luft så jag piggnar till. Nej usch vad jag klagar =) haha
Imorn är jag ledig iaf och det ska bli såå skönt!=)

Hoppas att ni får vara ute i detta underbara väder iaf. =)

Puss!

Ny kamera! =)

Halloj!

Hoppas att ni har haft en bra helg, fint väder har det ju varit iaf.=) Igår var jag och köpte en digitalkamera!=), har bara haft en med familjen innan men nu har jag en alldeles egen, hehe, självklart är den rosa också, jättesnygg=) Så nu kommer det bli mer bilder här på bloggen. Har varit väldigt dålig med bilder innan men det beror ju som sagt på att den digitalkamera jag haft med familjen var helt kass med ljus och kvalité.

Jaja, står här på jobbet nu och det är så dött som vanligt.:/ Stänger ikväll också så det gör ju inte det roligare precis, men men jag får försöka stå ut!=) haha

Hoppas ni har haft en underbar måndag!=)

Puss på er!

Brunsprayning

Halloj!

Idag är jag ledig =), går omkring här hemma i min rosa mjukisdress och bara slappar.=) Ska iväg senare ikväll och bli brunsprayad till på lördag. Kommer bli så fint, Karin är jätteduktig på det där.
Det är verkligen någonting som jag kan rekommendera om ni vill vara bruna inför tex en fest eller till stranden eller så. Karin är som sagt väldigt duktig och det blir snyggt och jämt resultat som varar ca 6-7 dagar. Kostar endast 250 kr för helkroppssprayning om man vill göra det eller om man endast vill göra ansikte eller halva kroppen blir det ännu billigare.

www.roombrun.se är hemsidan så ni själva kan gå in och kolla och boka tid om ni skulle vilja det.=)

Puss!

image79
 

Längtar!!

Nu längtar jag som bara den till på lördag. Vi är bortbjudna på 30 och 35 års fest. Ska bli så kul!=) Har beställt klänning som har kommit nu också. Ska försöka hämta ut den idag. Har inhandlat lite lösögonfransar, strumpbyxor och lite annat smått också som jag ska ha på lördag.=) Kommer lägga upp en outfitbild sen från lördagen så ni får se.=)

Nä, nu vill jag bra hem och hämta ut klänningen och sen lägga mig i sängen och vila...är så himla trött idag.

Puss!

Måndag

Nu är det bara 1 timme kvar tills jag slutar! vill att denna timme ska gå fort så jag kan gå hem. Finns verkligen ingenting att göra här, inte ens städa för det är redan rent.
Men men, tog en liten runda i vällingby centrum på lunchen och hittade supersöta underkläder på hm som jag köpte. Ljusrosa i spets.=) kan bara tänka mig hur snyggt det blir när man blir brun. Ska egentligen inte shoppa något mer nu utan spara mina pengar istället.
 
Jahopp, nu är det 43 minuter kvar tills jag slutar.=) Räknar minuterna, haha.

Hoppas ni haft en bra dag.

puss!

Shopping

Idag har jag shoppat! Det blev lite grejer faktiskt. Jeans, klänning, smycken, solbrillor och smink.=) Så nu känner jag mig lite fattig men jag är jättenöjd över mina köp idag iaf.=) Var faktiskt första gången på flera år som jag åkte och shoppade själv, lite trist att inte ha någon å prata med men endå skönt att bara kunna gå i alla de butiker man själv vill.=)

Nu blir det sanningens ögonblick på tv och Ben and jerry´glass.=)

Ha en trevlig kväll!

puss!

Solstorm

Det blev ingen shopping för mig igår, var så trött och vädret var ju inge vidare så jag skippade det. Får ta det idag istället.
Hade en lugn hemmakväll igår med familjen. Vi åt taco´s och tittade på filmen Solstorm. Jag hade inte sett den innan men den var bra. Den var däremot lite annorlunda än jag trodde.

Idag känner jag mig helt borta, känns som om man är bakis fast man inte är det, tror jag börjar bli sjuk. Ska ta alvedon och bara ta det lungt idag. Ska bara åka in till stan och handla lite snabbt och sen åka hem till Jens.

Puss!

image78
 

Lördag

Vaknade för en stund sen å förkyld:( det är så jäkla typiskt att man ska bli förkyld nu när man ska börja träna hårt. Igår hade jag dånande huvudvärk så jag höll på att svimma nästan, så ont hade jag. Tog tabletter så det blev bättre men nu vaknade man förkyld istället.:( Har fan inte tid att bli sjuk nu, jag får träna endå, så länge jag inte har jätteont i halsen så ska det nog gå.

Hur som helst så ska jag och Jens på kalas idag och fira Jens systerdotter Elsa som fyllt 1 år.=) Ska bli kul. Sen ska jag åka in till stan och shoppa lite=). Efter det ska jag åka hem och bara ta det lungt och ha mysigt ikväll.=)

Hur ser eran helg ut?

Nu är det kaffedax.

puss!

Tiffany Persson

Jag måste bara visa er dessa otroligt roliga klipp med "Tiffany persson" Han gör henne så jäkla bra. Jag får skrattkramp varje gång jag tittar på dessa klipp. =)


 

 


Fredag

Godmorgon sötnosar!

Imorse gick jag till gymmet och tränade kl. 7.00!!=) Det är inte likt mig att gå upp så tidigt för att träna, men det gjorde jag, är så stolt över mig själv :) hehe nejdå men det var väldigt skönt efteråt. Får börja göra det regelbundet innan man åker till jobbet så kanske man blir piggare och gladare.=)

Åh vad skönt att det är fredag idag!=) Slutar halv 6 och ska då handla lite mat till ikväll.=) Det blir nog en hockeykväll idag eftersom att Jens vill se på hockey:P men men det kan vara mysigt det med.=) hehe.

Puss!
//Zessan


Torsdag

Idag är det en sån dag som är lite jobbig. Vilket betyder att jag både öppnar och stänger på jobbet, en riktig lång dag med andra ord. Samma sak var det i tisdags, var helt slut när jag kom hem och somnade nästan direkt och sov länge. Men så är det, kommer jobba så 2 dagar varannan vecka men man vänjer sig väll med tiden =). Kom en jättestor leverans idag med 22 stora kartonger när jag jobbade själv och dom var ju inte lätta precis. Stora resväskor där de har packat dom så det är 2 stycken mindre resväskor i den största. Trodde jag skulle bryta ryggen:P hahaha nejdå  men nästan. Men det gick bra iaf.
Ikväll ska jag hem till Jens och bara ta det lungt. kanske se på tv lite och ha mysigt.=)

Imorn slutar jag halv 6 iaf och är sen ledig i helgen! :D ska bli så skönt.

Nä, nu ska jag fortsätta jobba lite.

puss på er!

Onsdag!

Idag har jag varit ledig!=) Passade på att sova ut lite idag också, så skönt att få sova =). Sen så åkte jag iväg och färgade min utväxt så nu är man blond igen:P hehe. Men pissväder har det varit idag, kallt och regnigt:( usch. Hoppas det blir finare väder i helgen så man kan grilla =).

Puss!

Älskar Rosor!

Titta så vackra rosor vi har hemma på vardagsrumsbordet. Visst är dom fina? Rosor är mina favouritblommor. Jag älskar rosor i alla olika sorters färger. Tycker de är så vackra och doftar helt underbart! =)

image77


Puss på er!
 

Dom är ju så härliga =)


Söndag!

Godmorgon sötisar!

Inatt har jag sovit bra faktiskt, vi sov över hos jens syster inatt eftersom vi var där och grillade och så igår, det var jätte trevligt och så gott med grillat!=)
Idag gick jag till jobbet från stationen, shit vad skönt det var. Ville bara stanna ute i solen..
Hur som helst så jobbar jag till 5 idag med. Efter jobbet ska jag handla lite och sen åka hem till min pojkvän och baka.  Såg att sprängaren går ikväll på 4:an, har inte sett den på så länge så det blir  nog att vi ser den. =) Tänkte göra jordgubbspaj med vaniljsås som jag inte heller gjort på länge,sååå gott! =), man blir alltid så sugen på något när man sitter och tittar på film. Så ikväll blir det nog en riktigt myskväll.

Nu ska jag ta och jobba lite.

Puss på er!


Lördag!

Godmorgon!

Lördag idag och jag jobbar till 5. Usch, skulle så mycket hellre vara ute i solen och ha mysigt. Men men efter jobbet ska jag hem till min pojkväns syster och hennes familj där vi ska grilla och kanske dricka lite öl =). Vad gott det skulle vara med en kall öl nu!! Det är så varmt här inne i butiken! Står här med min vattenflaska hela tiden.

Hur som helst så hoppas jag att ni får en underbar dag ute i solen! =)

puss! / Zessan


Blondinbella

Igår när jag satt på tåget så stog "blondinbella" precis brevid mig, tyckte att det var något bekant med henne men kom först inte på vart jag känner igen henne ifrån, men sen kom jag på att det var hon. Hon ser mycket annorlunda ut i verkligheten men jättesöt. =)

Nu har jag precis druckit mitt morgonkaffe som vanligt och gjort mig iordning så snart är det dags att sticka iväg till jobbet. Eftersom det är fredag så kanske det är lite mer kunder idag, får hoppas det iaf.

puss!


Torsdag

Godmorgon! =)

Nu har jag precis varit ute och gått i det fina vädret, det var svettigt:P. Tänkte att jag skulle ta och göra iordning frukost och kaffe nu, känner att jag behöver det nu efter promenaden=)

puss på er!

Onsdag

Nu står jag här på jobbet och gör inte så mycket som vanligt. Har inte varit så mycket kunder idag heller:/, men men vi fick iaf en leverans idag så man kunde fixa lite med väskorna och sätta upp dom i butiken och så. Var så kul när leveransen kom för i kartongen låg det en chokladask! Jag frågade min kollega varför det låg en chokladask där i och hon sa då att dom brukar skicka med godis med sina leveranser, förut var det 2 st Japp där i och en annan gång var det en liten godispåse med olika godisar. Haha det har jag aldrig varit med om förut men det är väll snällt av dom.=)
Fast jag var duktig för jag åt ingenting av chokladen! =) hehe.

puss!

Tränat

Nu har jag varit och tränat ett friskis och svettis pass =), det känns alltid så skönt efter att man har tränat tycker jag =), jag får börja och träna lite mer ;) hehe.

Ha en  trevlig kväll!

Puss på er!

Tisdag..

Nu står jag här på jobbet och dricker kaffe, det är helt dött som det vanligtvis är på vardagar :/. Om en timme kommer min kollega så då slipper jag stå här helt själv iaf =) hehe.
Slutar halv 6 idag och då ska jag  gå direkt och träna ett friskis och svettis pass! =) Ska bli skönt.

puss!


Valborgslooken



Så här såg jag ut på valborg. Skratta inte åt min fula min! haha =)

image75


Puss på er!

 

Nyklippt =)

Nu har mamma precis klippt mina toppar, fast bara någon cm =), men det behövdes. Har fått en sån jäkla utväxt på flera cm nu också:/ har bokat tid för att färga utväxten men det fanns inte tid förns den 14:e, så jag får gå med detta ett tag till :(, hatar verkligen att ha utväxt, ser så fult ut:/ men snart så blir jag helblond igen :) hehe.

puss på er!


Söndag

Godmorgon!

Hade tänkt att jag skulle sova ut idag men vaknade nyss och kunde inte sova längre så jag gick upp och gjorde kaffe =). Igårkväll kom farmor över till oss och vi grillade, Vi satt ute på uteplatsen för första gången i år,  jättemysigt var det =). Det är så jäkla mysigt nu när man kan börja grilla och sitta på uteplatsen och äta och man känner att sommaren snart är här =).


Här är lite bilder från valborg =), se så mysigt man kan ha det =).

image67

image68

image69

image70
 
                                                               Min Jensa =)

image71

                                                                     Edwin =)

image72

                                                            Tessan och Karin =)

image73
 
                                                                   Mattias =)

image74

                                                                              Mia =)


Puss på er! =)

Jag på affisch?

Fick höra att någon hade köpt denna bild på mig i slitz underklädesreklam som affisch som han hade köpt på en "slitzmässa"....trodde inte på det först, för varför skulle dom göra bilder till affisch och sälja utan att berätta det för oss som är med på bilden? Låter ju sjukt men men...visst det är ju kul om det är så men känns endå knäppt att de inte berättat de för de som medverkar på bilden isf.

Denna bild är det..Sandra, Peder och Jag i reklam för slitz herrkalsonger

image66

Trött..

Godmorgon sötnosar!

Nu är jag på jobbet och har precis öppnat, är inte en enda kund i butiken men man får hoppas att de kommer snart=). Jag är såå jäkla trött idag! Håller på å somnar hela tiden, somnade på bussen på väg till jobbet också:/. Slutar hur som helst 17.30 idag och då ska jag hem till min baby och bara ta det lungt å ha mysigt.=)
vad ska ni göra ikväll?

I helgen är jag ledig =) *weeii* Så ska träna 2 pass då tänkte jag=), ska bli kul för har aldrig gått på de passen tidigare (kan iof bero på att jag precis börjat) men har gått på friskis och svettis förut men det är inte riktigt samma tror jag. Mer dans i dessa pass jag ska gå på nu=) Vi får se..

Nä, nu är det dags för mig att börja jobba lite här.

Ha en bra dag!
Puss!


Myskväll..

Idag har jag varit och jobbat, vilket har varit både roligt och jobbigt. Det var mycket folk idag så det var jättekul, men ingenting funkade, kassalådan fastnade så vi inte kunde ta betalt av kunder på ett bra tag, mycket av sakerna var inte prismärkta, kortapparaten fungerade inte heller...suck..men det var som sagt mycket folk iaf =). Igår var det jättekul! Vi var ett gäng vänner och grillade och spelade kubb =), jättemysigt. Lägger upp bilder från kvällen lite senare.
Ikväll ska jag och pojkvännen se på humorgalan som går på tv, har köpt glass och naturgodis som jag ska sitta och smaska på också:P jag vet, det är inte lördag å inte ens fredagkväll men jag kände att det var så länge sen jag åt glass så var tvungen=)
Öppnar imorn på jobbet men ska försöka hinna till gymmet vid 7 och gå lite på bandet innan jag sticker dit, så man kommer igång lite =).

Hoppas att ni haft en mysig valborg!=)

puss!

RSS 2.0