Fredag

Känner mig så jäkla seg idag:/, det första jag gjorde när jag vaknade var att gå iväg till gymmet och träna en timme, kändes skönt men var helt död i kroppen efteråt. Va och tränade en timme igårkväll med *känner mig duktig* =). Det är så skönt att vara ledig idag å i helgen! Känns skönt.

Vet inte riktigt vad som händer i helgen förutom att fira min kusin som fyller 4 år, lill-killen blir stor=). Sen blir det säkert något roligt på kvällen eller bara myskväll=). Sen på söndag är det ju 1:a advent *sååå mysigt!*=), då ska man sätta upp ljusstakar i fönsterna å ha mysigt.

Vad ska ni hitta på i helgen?




Puss!


Nu är det riktig vinter!




Vaknade imorse å kollade ut genom fönstret å jäklar vad mycket snö! Trodde jag drömde först, att det kan bli så mycket snö över en natt! För mig gör det inget att det är snö ute så länge det inte är slask! För det är bland det värsta jag vet, för det första är det svinhalt då å för det andra är stumpor å skor helt genomblöta när man varit ute i 5 min, usch. Men nu är det riktig kramsnö ute så man lär väll kanske få se en å annan snögubbe idag när man går hem efter jobbet:P hehe. Hoppas bara att vi får en vit jul så inte allt försvinner till jul.

Igår var jag å Jens först med å hämtade barnen på dagis (Jens syskonbarn) å sen gick vi hem till dom å fikade lite=) Mysigt! Jag var ju som sagt ledig igår så jag passade på å städa lite, men när man torka golven så doftar det sommar med alla blommor, skulle vilja köpa nån rengöringsmedel som doftar jul ;) hehe men det fanns förra året på lager house så det borde finnas iår igen. Ska springa dit å kolla sen=).
Sen åkte vi förbi vällingby centrum en sväng för att handla lite å då höll dom på att inviga isbanan som dom precis byggt upp. Peter siepen var konfransier (eller vad det heter) och sen var det medverkande från tv4.as stjärnor på is som invigde den=).

Lördag idag då, jobbar först till kl 18 å sen blir det hem å ha en myskväll=).

vad ska ni hitta på idag?

Puss!

Städning




Godmorgon!

Idag har jag en ledig dag så tänkte passa på att städa lite. Dammsuga å skura golven. Sen får det bli en stor julstädning i december istället i samband med julpynt å grejs=).
Känns skönt att det är fredag idag igen även fast jag ska jobba imorn. Men jag tror att det kommer vara rätt mycket folk på jobbet imorn eftersom nu är det många som börjar handla sina julklappar, å nu håller dom på å julpyntar å gör det julmysigt i hela varuhuset=), så mysigt! Nu måste jag sätta igång med städningen så jag får det gjort.

Puss å er sötnosar!

Skit väder!

Fy fan, jag höll nästan på att blåsa bort när jag gick ut med hunden förut! Det är som om det vore april ute, ena dan så snöar det å andra dan så är det storm och tok regnar, jäkla pissväder! Det blåser så man tror att fönsterna snart ska gå sönder. Hellre att det är snö än detta! Hoppas vi får en vit jul iaf.

Jaja, nu ska jag sluta gnälla:P, försöker hitta ett par vinterstövlar men jag är petig för jag vet precis hur jag vill att dom ska se ut. Dom ska vara med ludd högst upp runt vaden och sedan kilklack eller vanliga klackar (som jag kan gå i), men jag hittar bara liknande som jag vill ha antingen med eller utan ludd...men inga exakta som jag tänkt mig:/. Hade ett par superbra förut som jag köpte på skopunkten för länge sen men dom är trasiga:/, men men jag får fortsätta leta.

Dessa stövlar hittade jag på nätet som jag tyckte var väldigt snygga, men dom är inte direkt vinterboots.








Nä, nu ska jag göra te, tända ljus å kolla på tv.=)

Puss!

Mysig morgon

Godmorgon!

Tänkte att jag skulle sova ut idag när jag är ledig men kl.07.00 ville hunden ut så det var bara å kasta på sig massvis med varma kläder å gå ut i kylan. Tänkte att jag skulle gå å lägga mig igen direkt när jag kom in igen men jag blev så pigg. Gick nästan i sömnen när jag gick ut å var helt klarvaken när jag kom in, snacka om att kylan har stor påverkan. Så jag tände lite ljus i vardagsrummet och gjorde iordning lite kaffe och satt å myste=), man får passa på nu när man kan nu när det är mörkt på mornarna.

Som ni vet så har jag varit ganska mycket förkyld och sjuk på senaste tiden så jag blev tipsad om ett tillskott som man ska ta varje dag och som verkligen ska hålla en frisk och ge energi så man är pigg och orkar mycket. Berocca heter den, dyr men den ska vara bra så jag gick till apoteket igår och köpte ett rör som jag ska ta varje dag nu så får vi se om jag håller mig frisk och pigg resten av vintern!=)

Puss på er!







Bilder från igår

Gud, vilken huvudvärk jag har idag, är så jäkla bakis:/, jag hade tänkt att ta det lungt men det slank ner en å annan drink iaf vilket man ångrar idag, men men kul hade vi iaf och det är ju huvudsaken=).
Först var jag, Marre och Anna hemma hos Tessan på middag, hon hade gjort en superduper god tacopaj med en väldigt god sallad till=), jätte trevligt och mysigt!. Senare så åkte vi till tegelbruket där Edwin och bandet skulle spela, å dom var så bra!

Ikväll blir det bara lungt med film och mys=), inte mycket mer man orkar göra idag.

Hoppas ni haft en lika rolig helg som jag haft!

Puss!



    Jag sitter i soffan och myser



Tessan är så fin i sin nya hårfärg =)



    Skål! ;)



  Marre och Tessan



        Här sitter Anna och fixar Marres naglar



På tegelbruket



            Jimmy och Evelina



  Edwin och Anna



         Jensa



     Min baby och Jag



  Tessan och Jag




Bluebox.se

Det tog emot lite att gå upp tidigt för att gå till gymmet och träna, men det gjorde jag!=)*stolt*. Blev träning på sats igårkväll med men man känner verkligen att man har noll kondition! Men det går nog lättare när man har tränat 2 veckor=).

Idag slutade jag tidigt, fick byta pass på jobbet eftersom vi ska bort ikväll och fira Jens farmor=). Funderar på att gå å vila en timme nu innan vi ska iväg för jag känner mig så jäkla trött! Blev det efter träningen imorse, men som sagt så är det ju så i början.

Måste tipsa om en sida på internet där man hittar väldigt roliga och annorlunda saker=). Dessa saker hittade jag som jag skulle vilja köpa. www.bluebox.se



Dom här tex om man vill göra lite roligare pepparkakor ;)




Den här tycker jag var rolig att ha över vinboxen på julen =)




Alltid kul med lite annorlunda när man ska baka=)



Cupcakes läppglans =), fanns även som ljus.


Nu ska jag ta en lite powernap tror jag.

Ha en mysig fredag!

Puss!


Trött

Idag känner jag mig så jäkla trött och slö i kroppen, nästan som om man var sjuk fast febern är borta nu så. Tänkte äta en stor hälsotallrik till lunch sen så jag får i mig lite vitaminer och mineraler som jag tror min kropp behöver nu när jag varit sjuk. Plus att den hälsotallriken är ju såå god!=), den består av kyckling/kalkon, bulgur, morötter, tomat, gurka, sallad, majs, paprika och massa annat, å mätt blir man:P. Sen efter jobbet tänkte jag gå å träna på sats så jag kommer igång lite nu, ska försöka gå å träna imorn också.

Längtar så mycket till imorn och helgen! Då ska vi iväg till Jens farmor som fyller år och på lördag ska jag först på lite middag hemma hos min vän Tessan och sen ska vi på Edwins spelning i Täby, så det blir en rolig helg!=). Däremot jobbar jag på lördag först då jag egentligen skulle varit ledig men men..då blir jag ledig nästa söndag iaf då jag egentligen skulle jobbat hela helgen så det är nice, sen är det alltid så mycket mer folk på lördagar som handlar så då är det mycket roligare att jobba också=).

Hoppas ni får en bra dag!

Puss på er!

Give me!

Kolla dessa två supersnygga jul dressar! Är dom inte underbara? Tänk om det skulle bli någon julfest i år, då är det första jag gör att beställa en av dessa två kan jag säga!
Jag tycker att båda två är helt underbara men den första är nog snyggast med smala axelband, djup uringning och stenar =) *vill ha*, känns nästan som att jag bara MÅSTE köpa denna klänning på första bilden bara för att ha den ifall att det dyker upp nån julfest;) hehe...men hur onödigt är inte det?? nej, jag får allt vänta å se om det blir någon riktig julfest först:P.






Fixa naglarna

Godmorgon!

Nu ska jag snart iväg och fixa mina naglar inne i stan, ska bli kul att få ny, fräsch manikyr=). Sen i eftermiddag ska jag ta en fika med min vän Therese hemma i nynäs, ska bli mysigt=).

Igårkväll hade jag det riktigt mysigt, låg i ett varmt bad med tända ljus å så hade jag ett badskum som heter "relax" med lavendel och mint för avslappning, doftar underbart kan jag säga!
Annars så är febern borta nu och förkylningen börjar försvinna något iaf, känns skönt=).

Nä, nu ska jag göra iordning mig innan jag åker iväg.

Ha en bra dag!

Puss!



Måndag

Nu ha jag varit sjuk sen i torsdags, men det verkar som att det börjar bli lite bättre nu=). Förhoppningsvis vaknar jag imorn och mår bra=). Sov läänge inatt, nästan 12 timmar. Men det behövs för att man ska bli frisk, vila och dricka mycket vatten.
För övrigt så har helgen varit lugn för min del. Legat och vilat mest och tittat på Idol, stjärnor på is och svensson svensson och bara myst=).

Ja, så här sur å tråkig kan man se ut när man är sjuk.




Men ett litet smile fick jag fram iaf =)




Nämen titta! Till och med ett stort smile fick jag fram :P, hahaha!




Nä, ska ta och lägga mig i ett varmt bad nu och vila lite=).

Ha en bra dag sötnosar!

Puss!

Sjuk

Jahopp, då har man fått feber då=(, jävla skit! Trodde fakiskt att jag skulle må bättre om man proppade i mig alvedon men icke! Fick gå hem från jobbet idag, får se om jag känner mig bättre imorn å går å jobbar igen då eller om jag blir hemma:/. Jag hatar verkligen att vara sjuk, speciellt när man känner hur kroppen värker, man svettas ena sekunden å fryser nästa sekund, trött är man och noll energi har man. Nä, usch, nu tänker jag bädda ner mig i sängen å bara försöka sova bort febern så jag förhoppningsvis vaknar och är frisk imorn.

Hoppas ni är friska och mår bättre iaf=)

Puss!

Min helg

I helgen har det varit fullt upp nästan hela tiden=). Blev först en supermysig halloweenmiddag hos svärföräldrarna i fredags och i lördags åkte vi iväg till enköping med Matte och Angelica för att handla lite grejer. Efter det så blev det en sväng hem till Jens syster och hälsade på lite och fikade, sen åkte vi iväg hem till Matte och Angelica igen där vi gjorde tacos och spelade tv-spelet "seen it" till 4 på morgonen, detta spel är beroendeframkallande kan jag säga! Kul som fan:P. Sen i söndags åkte vi hem till Sandra och Walle och fikade med supergoda saffransgifflar och pepparkakor *mums* Ja, med andra ord så har det varit en underbar helg!=)

Idag vaknade jag med halsont!:(, proppade i mig alvedon för jag kände mig febrig också, hoppas fan inte jag blir sjuk nu för det har jag varken tid eller lust med! Imorn är jag ledig som tur är så då ska jag försöka vila hela dan.

Hoppas ni haft en lika mysig halloweehelg som jag=).

Puss!

RSS 2.0