Trevlig helg!

Igår blev det en underbar middag hos svärmor och ikväll blir det myskväll med älsklingen=). Har precis inhandlat massa gott till kvällen och filmerna vi ska se. Blir en riktig myskväll det!=).

hoppas ni får en rolig och mysig halloween!=)

Puss!












Sovit som en prinsessa

Inatt har jag sovit som en prinsessa!=). Baby var och köpte nya duntäcken och kuddar igår. Var så skönt att komma hem och bara krypa ner under duntäcket och bra njuta! Riktigt flufftäcke som jag älskar! Så nu kan man sova som en prinsessa hela nätterna=).


Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka in en sväng till stan. Sen ikväll blir det middag hos svärmor=).

Vad ska ni göra denna fredagskväll?

Puss på er!




Hemma!


Då var man hemma i Sverige igen. Har varit en helt underbar resa!=) Vi har mest legat på stranden på dagarna och bara njutit av värmen och solen, varit på massa olika restauranger där vi hade en favorit grekisk restaurang som hade supergod mat och personalen var hur trevlig som helst! En av personalen lärde oss den "grekiska dansen" eller vad den heter, haha ni kanske får se en lite video på det sen;).

Tack för en underbar resa! =)

Kommer lägga upp bilder från resan lite senare.


Puss!









Liten upptadering...

Tankte slanga in ett litet inlagg harifran.

Det ar sa jakla skont har!=)

Kom precis tillbaka till hotellet efter en dag pa stranden, ska snart borja fixa iordning mig och ta ett glas vin pa ballkongen innan vi ska ut och ata middag=).

Som sagt sa ar det jatteskont har...skulle garna stannat en vecka till men tyvarr sa blir det hemresa pa sondag.

Men men..nu ska jag njuta av de dagar vi har kvar har=).

Hoppas det ar bra med er!

Puss pa er!



Bye bye kalla Sverige!

Om 12 timmar går planet till Teneriffa och värmen. Det ska bli så jäkla skönt att komma iväg 1 vecka nu och bara koppla av..och förhoppningsvis bli lite brun=).

Har nästan packat klart allt, bara lite småsaker kvar.

Nu blir det lite myskväll med tv tittande och lite godis=). Sen blir det att lägga sig tidigt, taxin kommer 04.30 imornbitti.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg så hörs vi när jag kommer hem igen. Då kommer jag lägga upp bilder och berätta om min semester=).

Puss på er!








Godnatt!

Har varit på en underbar middag på GC tillsammans med alla som ska åka med på resan som jag skrev tidigare. Riktig god mat och trevligt!=)

Nu är jag så trött så jag somnar nästan vid datan.

Har mycket att göra imorn inför resan på söndag.

Godnatt!



Puss!




Fredag!


Godmorgon!

Sitter här med mitt morgonkaffe och försöker piggna till lite. Snart dax att gå iväg till jobbet.

Ikväll blir det middag på GC tillsammans med baby och de 6 vännerna som vi ska åka på resan tillsammans med. Ska bli mysigt att fira in semestern med en god middag=).

Hoppas ni får en underbar fredag!

Måste skynda mig lite här nu!

Puss!


Fulaste!


Detta är nog bland det fulaste skorna jag sett! Usch!










Favoriter!

Här är mina två favoriter som jag varmt rekommenderar!

Vill du dofta sockervadd/godis ska du spraya på dig denna tvål/mist. Den kan du använda både till kroppen, håret, på textiler och i hemmet.







Eller om du bara vill dofta helt underbart så rekommenderar jag min absoluta favoritparfym från Stella McCartney.






Puss!







Fredag


Sorry att jag inte uppdaterat på några dagar men har jobbat å så.
Hursomhelst så träffade jag som sagt min vän Tessi i tisdags och hon följde med mig till sjukhuset för att jag skulle vaccinera mig, satan vad ont den gjorde:/, det var inte skönt direkt! Men men nu är man vaccinerad och klar för resan om drygt 1 vecka!=) *längtar*

Nu har jag precis tittat klart på utröstningen av Idol och ska snart hoppa ner i sängen och sova. Har jobbat lång dag idag så är rätt trött nu..lär somna som en stock direkt!

Hoppas ni har haft en mysig fredagskväll!






puss!






 

 




Vaccination

Nu ska jag snart iväg och möta upp min vän Tessi för att sedan gå till sjukhuset för jag ska vaccinera mig innan jag åker utomlands om ca 1,5 vecka. Vill inte riskera att få gulsot som kan finnas i maten och drycken utomlands så bäst att vara på säkra sidan=).
Efter det så ska vi gå och ta en fika och umgås lite=).

Nu måste jag göra mig iordning och åka iväg!

Puss på er!






Söndag

Kom hem från jobbet för en stund sen. Var mycket folk idag tycker jag, riktigt kul!=). Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, är så jäkla hungrig! Sen ska det bli gott med bulle=), det är ju kanelbullens dag idag om det är någon som missat det?

Nu ska jag gå och byta om till myskläder innan playa del sol börjar!

Puss på er!



Riktigt snygga

Jag älskar dessa bikinisar! Gillar när det är spets och lite bling bling på dom. Vissa av dom ser nästan ut som underkläder. ÅÅÅHHHH! Vill ha alla!


Vilken av dessa är eran favorit?























Restylane

Jag har länge funderat på att testa restylane i läpparna men vågar inte. Är orolig att det ska gå fel och att jag ska se ut som en anka. Värsta mardömmen. Men mina läppar är så tunna så skulle vilja testa att bara fylla ut lite. Vill inte ha dom stora utan bara få volym på dom. Jag vet inte..har nojat länge över det och funderat hit och dit . Är som sagt rädd för att det ska bli fult och missbildat.

Har någon av er fyllt läpparna med restylane? Har ni någon bra att rekommendera isf?







Idol misstaget!

Såg detta klipp från gårdagens Idol då camilla hörde fel och trodde hon gick vidare. Stackars tjej! Kan tänka mig själv hur man skulle känna!





RSS 2.0