Kryssning idag!




Idag blir det kryssning!=) Ska bli så jäkla kul! Så roligt att alla följer med också=). Så nu har jag satt locktången på laddning och ska måla naglarna nu tänkte jag. Så nu har jag lite brottom.

Hoppas ni får en underbar fredag!

Puss på er!

Torsdag




Vilket härligt väder det är ute=) nästan sommar känsla. Ska fixa iordning mig snart och sedan gå iväg till jobbet. Igår var jag hos min vän karin och brunsprayade mig, det blev jättefint=). Så nu känner man sig fräsch=).

Jag har sån ångest för att jag inte varit å tränat på en hel vecka=/, har inte haft ork:/. Men jag måste skärpa mig nu, från och med på måndag måste jag börja träna stenhårt om det ska bli någon ändring=). Så nu har jag gjort ett träningsschema från och med på måndag som jag måste följa tills jag nått mitt mål!

Hoppas ni får en underbar dag i solen!=)

Puss!


Ledig idag




Idag är jag ledig, känns superskönt. Solen skiner också vilket den tydligen ska göra några dagar framöver=). Känner mig ganska seg idag men saker å ting måste göras endå såsom dammsuga, diska å sånt. Så ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning=).

Imorn ska jag till min vän Karin och brunspraya mig=), man känner sig alltid så fräsch när man är brun tycker jag, en härlig känsla!=)

Nu ska jag ta å fixa lite här.

Ha en bra dag!

Puss!

Söndag






Då var det söndag idag då. Shit vad helgerna går fort:/. Solen skiner idag iaf och fåglarna kvittrar, känns nästan som lite vår ute idag förutom att det är kallt då.
Igår jobbade jag till kl 18 och sen åkte jag hem till farmor och hade lite myskväll=). När jag kom hem till farmor så hade jag med mig lite coca-cola som jag tänkt skulle bli min dricka för kvällen, men när farmor fick bestämma så tog hon fram lite champagne, hehe eller moserande vin som det heter hehe, farmor tyckte inte att vi skulle dricka cola utan nått mer festligt=) hon är så gullig. Vi kollade lite på svensson svensson och rhapsody in rock som gick på tv. När vi satt och kollade på rhapsody in rock så tänkte jag att shit vad kul det skulle va att vara med i något sånt nångång=) sånt drag och glada människor=). Tack för en mysig kväll farmor!=)


Senare idag ska jag åka hem till min baby=), sen blir det nog ganska lungt ikväll eftersom det är jobb imorn igen=/ men men.

Nu ska jag ta och dricka kaffe.

Hoppas ni haft en trevlig helg!=)

Puss på er!


Solen skiner!

Äntligen! Imorse när jag vaknade så sken solen! eller det var åtminstone lite sol och inget regn. Det var på tiden kan man säga. Det behövs verkligen lite solsken i detta höstmörker. Visst är det mysigt också när det är mörkt och kallt ute och man kan lägga sig i ett varmt bad och tända ljus=). Men solen behövs den också! Så man får hoppas att solen håller i sig några dagar framöver och att det blir lite mer sol!

För övrigt så jobbar jag imorn (lördag) men är ledig på söndag=). Bytte ett pass eftersom jag behöver vara ledig nästa lördag då jag är på kryssning!=) Ska bli så kul, var så länge sen jag var på kryssning. Så det längtar jag till=).

Ikväll blir det en mysig hemmakväll med min baby och förhoppningsvis någon bra film eller något bra på tv och god mat. Som jag sagt tidigare så är Jensa så jävla duktig på att laga mat vad det än är så blir det alltid gott men speciellt gott blir det ikväll=).

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Puss på er!

Lite bilder från visningen

Här är lite bilder från visningen i söndags. Fler bilder kommer senare.



                       Tessan, Jag och Karin



                                   Karin och Tessan



                                   Karin och Jag



                                                    Jag



                                     Jag igen


Kommer lite bilder sen när vi gick själva visningen=).

Lite shopping

Godmorgon!

Idag är jag ledig, så skönt måste jag säga. Igår passade jag på att göra en liten minishopping. Det blev en svart blus och en beige söt kofta och nya trosor. Kände att jag behövde lite nytt att ta på mig. Blev inte så dyrt heller som tur var, sparar pengar just nu men känns endå skönt att kunna unna sig lite endå=).

Nu ska jag ta och diska och städa lite.

Puss på er!

Bilder från förra helgen

Nu är jag hemma från visningen. Det gick bra men det var alldeles för lite folk tyvärr:/, men jag gick 2 visningar med bla den fina brudklänningen=). Var kul men stressigt mellan ombyterna bara men det va kul å som sagt så är ju extra pengar inte helt fel=). Bilder från dagen kommer senare.

Här är lite bilder från förra helgen då Edwin spelade med sitt band sthlm glam i kungsängen. Jättetrevligt va det!=)



                                        Evelina, Tessan och jag



                                        Jag och Cecilia



                                  Jensa och Jag



                                   Edwin



                             Walle och Tessan



                Jag



                     Matte och Angelica



                         Jag och Edwin



                                             Min älskling



                                               Sthlm Glam



                              Sthlm Glam



                         Edwin



                               Angelica, Tessan och Sussie



                                    Jag igen



                                          Bandet igen



Provat klänningar

Imorse åkte jag iväg för att prova ut klänningar till visningen imorn. Det blev 3 olika klänningar i olika teman. Men jag måste säga att brudklänningen jag ska ha är så fin!=) Ville knappt ta av mig den när jag provade:P hehe. Kommer lägga upp bilder efter morgondagen så ni får se=).

Annars så har jag känt mig ganska trött och seg idag, men hoppas att jag är piggare imorn iaf. Ikväll är det som sagt seriestart av svensson svensson på tv som jag ska kolla på=), har längtat efter de nya avsnitten måste jag säga.

Nä, nu ska jag se på tv.

Puss!

Känner mig glad! =)

Känner mig så glad idag=), vet inte varför men gör bara det. Det är helg nu och jag är ledig så det kan vara en orsak. Men tror att det kan bero lite på också att jag har kommit igång med min träning ordenkligt och det gör mig glad=), man får lite extra endorfiner, hehe.

Idag är det ju fredag som alla vet, ska bli så skönt att få komma hem till pojkvännen och bara ha en mysig kväll=). Sen imorn ska jag iväg och prova brölloppsklänningar till visningarna på söndag=), sen imornkväll får jag se vad det blir, men troligtvis en hemma kväll med god mat och bra program på tv.
För er som tycker om komediserien svensson svensson så kan jag säga att en ny säsong drar igång imornkväll=). Hoppas att det är bra avsnitt men det är det förhoppningsvis.

Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll!

Puss på er!

Vill ha

Den här klänningen vill jag ha! Tycker den är så jäkla fin och speciellt som hon har med svarta nylonstrumpbyxor under=). Dessvärre kostar den 899kr och det är lite väl dyrt=/






Modelljobb

På söndag ska jag gå visning i brudklänning på en mässa i Danderyd. Ska bli så himla kul, det är jag, Tessan och Karin bla som ska gå visning. Klockan 10.00 ska vi vara där för hår och make up och sen är det 2 visningar. Alltid kul med lite extra pengar också=). Ska bli riktigt kul.



                                    Jag, Karin och Tessan




söndag

Usch, idag mår man som man förtjänar antar jag. Blev lite mycket rosévin igår då vi var och tittade på Edwin och hans band när dom spelade, jättekul var det och jätteduktiga va dom=). Måste berätta en lite rolig sak, igår när jag och Angelica skulle gå ut för att ta lite luft så såg vi två tomtar och en ljusstake i ett vardagsrumsfönster eller om det var sovrumsfönster, haha. Jag undrar bara hur den människan tänker, kanske har tagit lite fel på tiden eller nått, hehe.

Jaja, idag blir en lugn dag, bara ta det lungt=).

Puss!

Tränat!

Nu har jag precis varit och tränat, fy satan vad jobbigt det var men så jäkla skönt efteråt=). Man blir så glad på nått sätt när man har tränat. Så från och med nu är det hårdträning som gäller för mig=)!

Ha en trevlig kväll!

Puss!

Torsdag

Här om dan så märkte jag att jag hade fått ett litet hål i mina jeans men tänkte inte så mycket mer på det men sen imorse så märkte jag att hålet har blivit ganska stort och det ser förjävligt ut! Så nu har jag typ inga jeans alls som är hela förutom ett par som är för små så nu får jag verkligen börja träna så jag kommer i de jeansen så fort som möjligt för jag har inte heller lust att lägga ner massa pengar på nya jeans när jag endå kommer gå ner i vikt snart. Så nu blir det stenhård träning för min del, hehe.

Hoppas ni får en bra dag!

Puss!


Onsdag

Idag ligger min älskling hemma och är sjuk=(, stackars baby, önskar jag kunde vara hemma och pyssla om han men man måste ju jobba också. Men jag gick iaf ut imorse och köpte nybakta frallor och lite apelsinjuice till honom så han fick det lite mysigt=).
Jag känner mig så otroligt seg och trött. Igår när jag var på jobbet mådde jag så himla illa å idag är jag seg, trött och ont i huvet till och från=/. Har precis blivit frisk från min stora förkylning som jag hade typ 2 veckor men börjar bli lite småhostig igen nu. Vad ska man göra? Jag försöker äta så mycket sallad och frukt som möjligt så jag inte ska bli så jättesjuk igen, men det är sån årstid nu då alla är sjuka, alla smittar varandra.

Hoppas ni har hållit er friska och pigga iaf=), hehe.

Nu är det dax för mig att dricka lite kaffe.

Puss på er!


Nöjd

Nu har jag hållit på med min VLCD (VeryLowCalorieDiet) i vardagarna i 3 veckors tid och har gått ner 3 kg utan att träna vilket jag är stolt över=). Men det är inte slut än inte, jag har typ 9-10 kg kvar som jag vill bli av med, hehe. Däremot så kommer jag börja träna denna vecka också, som sagt så har jag inte gjort det dessa 3 veckor så det ska bli intresant och se hur snabbt man går ner då. Vill inte gå ner allt för snabbt bara för då går man upp så jäkla lätt igen. Men drygt 1 kg i veckan blir bra=).

Ha en trevlig kväll!

Puss på er!

RSS 2.0