Grattis Sandra!

Idag fyller min älskade vän Sandra 23 år. Grattis!=) Hoppas att du får en underbar dag med massor av kärlek!


                                         Grattis gumman


                         



Höstmys

Sitter och lyssnar på hur regnet smattrar mot fönstret och lyssnar på lite mysig musik. Nu känner man verkligen att hösten är här! kallt ute och mörkt redan vid 7 på kvällen, brr. Men hösten är en mysig tid också, då man kan mysa till det med tända ljus och varma drycker.
Så mysigt om man går ut och går en riktig långpromenad en höstdag och när man kommer hem byter om till myskläder och dricker varm choklad och lindar en filt om sig å tänder ljus=).

Sen är det ju självklart att det är tråkigt när sommaren är över men jag har inte så stor noja över det iår eftersom jag åker utomlands en vecka nu i höst som ni vet, det ska bli så jäkla skönt!

Men men, nu ska jag ta i tu med disken och fixa lite här.

Puss på er!





Onsdag

Vet inte vad det är med mig idag, är så jäkla trött så det finns inte! har även en konstig känsla i magen och värk:/, usch.

Nä, ska ta och vila en stund och blir jag inte piggare av det så får jag hälla i mig en liter kaffe.

Puss på er!

 

 


Skrämmande

Dom behandlar sina barn som om dom vore dockor. Dom låter sina små barn som knappt lärt sig gå att vara med i skönhetstävlingar där den sötaste flickan vinner, Helt sjukt! Barnen får redan från 3 års ålder höra att dom inte duger och att dom inte är tillräckligt söta osv. Förstår inte hur man som förälder kan utsätta sitt barn för detta. Låt barn får vara barn!

vad tycker ni om detta?

Skriv gärna vad ni tycker!

















Måndagsmys

Igår låg jag mestadels i sängen och gjorde absolut ingenting. Hade absolut ingen ork överhuvudtaget i kroppen och känner exakt likadant idag:/. men idag måste jag iaf ta tag i disken men förutom det så blir det mycket vila idag med.

Igår var det en riktig tv-kväll med färjan, svenska hollywoodfruar och roast på berns och kände då att jag var värd lite naturgodis och cola eftersom jag är så förkyld och mår dåligt, så det blev det!, så jäkla gott!


Föresten, vad tycker ni om programmet svenska hollywoodfruar? Någon som kollat på det? Jag tycker att det är väldigt underhållande att se på faktiskt, men hon Anna Anka tål jag bara inte! Hon är ju fruktansvärd och vilka jävla värderingar hon har om saker och ting! Däremot gillar jag hon Maria, hon är så skön!

Vilken är eran favorit?





                Agnes-nicole,  Anna Anka,  Maria




                      

4 veckor kvar!

Om 4 veckor åker jag, Jens och 6 stycken vänner till Teneriffa - playa del americas. Det ska bli så himla mysigt och kul=). Väldigt passande nu att åka i väg en vecka då solbrännan har försvunnit efter sommaren. Ligga vid poolen eller på stranden och bara njuta av sol och bad!

Längtar!!!=)









Puss på er!




Förkyld!

Fan, är så förkyld! Började känna mig dålig och snorig redan igår men när jag vaknade imorse kunde jag inte andas. Är supertäppt i näsan och slö i hela kroppen! Tog tempen för det kändes som jag hade feber men det hade jag inte. Inte ens lite feber heller så det är ju tur iaf. Har försökt proppa i mig c-vitamin och dricka varmt.

Tur att apelsin både är nyttigt och gott!



Puss på er!


Nice boots!

Måste bara lägga upp en bild på dom här jäkligt snygga bootsen!

Tror faktiskt att det får bli mina nya höstskor..dom är ju rätt billiga så man kanske kan ta och unna sig dom=).





Puss på er!







Dirty Dancing

Godmorgon!

Var det någon som såg filmen Dirty Dancing igår? Den är så bra! Var flera år sedan jag såg den sist däremot konstigt nog. Jag har alltid varit sån att om jag tycker att en film är väldigt bra så kan jag se den hur många gånger som helst...och då menar jag hur många gånger som helst!

Ni som har sett filmen måste ju hålla med mig om att den är jäkligt bra? =)

Men till er som inte sett denna film så tycker jag verkligen att ni ska göra det!






Som dom flesta vet så gick "dans kungen"  Patrick Swayze bort i cancer förra veckan...


                               R.I.P






Så jäkla snygg!

Så jäkla snygg soffa!




Vad tycker ni? Läcker va? =)



Snygga negligeér


Har hittat väldigt snygga negligeér som jag gärna skulle sova i!










Puss på er!



Frissan idag

Godmorgon!

Vaknade idag med halsont och känner mig så seg i kroppen:/, hoppas jag inte blir sjuk bara! Så många som är sjuka nu så det skulle inte förvåna mig om jag också blev det..men men förhoppningsvis blir det inte värre än vad det är nu.

Ska iväg till frissan om några timmar och färga utväxten och klippa topparna, ska bli så skönt att slippa denna fula utväxt som jag har nu å risiga toppar!

Efter frisör besöket blir det nog en kopp te och vila resten av dagen om jag fortfarande känner mig såhär då.

Hoppas att ni mår bra och att ni håller er friska!=)

Puss!



Powerwalk

Hur har eran helg varit? Min har varit väldigt mysig. I lördags åkte jag hem till Nynäs och åt en god lunch tillsammans med familjen och några släktningar. Mormor och min moster kom för att fira min lillebror i efterskott eftersom dom inte kunde komma sist. Så det var jättemysigt=).
Senare på kvällen kom min vän Therese och hämtade mig så åkte vi och mötte upp andra Therese och köpte godis och läsk till filmen vi skulle se. Vi såg "Män som hatar kvinnor" och den var bra men endå hemsk. Sen satt vi och bara pratade i ett par timmar om allt möjligt, var ett tag sen vi sågs så vi hade en del att prata om=). Riktigt mysigt!
Igårkväll åt jag och älsklingen en jättegod middag som han hade gjort, flygande jacob, så jäkla gott!=) Kollade på tv och bara tog det lungt.

Med andra ord hade jag en väldigt mysig helg med massa svullande!

Men nu är det måndag och då gäller nya tag!

Bort med kakor, chips, godis, läsk för nu ska jag ut och bränna fläsk! ;)


Puss på er!







Myskväll med vänner


Ikväll blir det myskväll med film och godis med mina vänner Therese och Therese. Ska bli så mysigt. Har inte träffat någon av dom på ganska länge nu så det ska bli kul!=)


                  Lägger upp en bild på fina tjejerna




Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagskväll!

Puss på er!



Irriterad

Jag blir så jäkla irriterad. Vi har varit iväg och köpt nya högtalare till min dator som jag ville ha, kommer hem och Jens hjälper mig att koppla in högtalarna och jag står bakom och ler för jag är så glad att jag äntligen ska kunna lyssna på musik från datorn. Tror ni inte att ena högtalaren är trasig. Asså egentligen förvånar det mig inte för det är alltid så när man köper nya tekniska grejer, att det strular å inte funkar. Blir så irriterad! Dom får väll testa sakerna innan dom skickar ut till butikerna! Gaaah! Hur är det för er? Är det alltid så för er också?

Får åka tillbaka någondag och byta..den ena fungerar ju men när man köper saker så förväntar man sig att det ska fungera!

Jaja, nu ska jag ha en mysig fredagskväll med tvmys, Idol och god mat tillsammans med älsklingen=).

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Puss!





Äntligen har mitt paket kommit!

Nu har mitt paket från HM äntligen kommit! Kan däremot inte hämta ut det förns imorn men det är lungt. Har beställt lite bastoppar bara så det är inget speiellt som jag måste ha just nu men det är iaf kul när man väl får sakerna. Beställde för 2 veckor sen så det har tagit lite tid den här gången tycker jag:/. HM brukar vara rätt snabba annars med sina leveranser.

Här är kläderna jag beställt.

















Puss!


Ge mig!

Självklart hittar man massa snyggt nu när man inte har råd!

Detta står på min önskelista nu iaf!













Puss!



 

 


Yes man

Undrar om jag börjar bli sjuk. Har haft ont i halsen 2 dagar nu å har haft ont i huvet hela dagen idag:/. Känner mig seg å orkar inte göra nått. Ska ta alvedon så får man se om det bryter ut något eller inte. 

Jaja, Kollade precis på filmen Yes man med Jim Carrey. Filmen var rätt kul faktiskt. Brukar inte tycka om filmer med honom annars.

Usch, nä nu måste jag ta alvedon å vila en liten stund.

Puss på er!








underbar helg

Hej sötnosar!

Hur har eran helg varit? Min har varit jättemysig=). Smakade surströmming för första gången i mitt liv i fredags å kan bara säga att..det äter jag ALDRIG igen! Det var nog det vidrigaste jag någonsin ätit! Usch ryser bara jag tänker på det! Som tur var fanns det jättegoda pajer som svärmor hade gjort som man kunde äta mycket av istället=). Väldigt trevligt hade vi det trots surströmmingsstanken=).
Sen i lördags åkte vi till Nynäs å firade min bror som fyllt 18 år och så blev det kräftskiva på samma gång, även lördagen blev jättetrevlig och lyckad=).

Igår sen blev det bara slappa, se på filmer, mysa och ta det allmänt lungt=).

Ska vila lite nu, är så jäkla trött idag konstigt nog!

Puss!


fiberwing mascara

Nu är man nyduschad, sminkad å lösnaglarna är på=) Äntligen känner man sig lite fräsch! Var nere en sväng i centrum förut å köpte den nya fiberwing mascaran som skulle vara så bra. Tyckte däremot inte att den var så speciell. Har prövat bättre mascaror. Men men, den funkar=).




Nu ska vi ta å åka iväg till Bålsta snart.

Ha en supermysig fredagskväll!

Puss på er!


Fredag

Godmorgon sunshines!

Vaknade för en liten stund sen med massa finnar i ansiktet som pluppat upp under natten, kul! Jaja, får försöka täcka så mycket som möjligt med foundation så går det väll men det är ju så jäkla drygt att dom ska pluppa upp precis när man ska göra något. Men men jag får egentligen skylla mig själv antar jag...har inte direkt varit så nyttig den senaste tiden..men nu får det bli ändring på det!

Ikväll ska vi hem till svärmor på surströmmingsfest då jag ska smaka surströmming för första gången i mitt liv! hoppas det är godare än vad det luktar! Så det ska bli trevligt=). Sen imorn ska vi fira min lillebror som fyllt 18 år=), men för mig blir det coca-cola, måste tänka på att jag fortfarande är nyopererad.

Nä, nu måste jag fixa lite här!

Ha en trevlig fredag!=)

Puss!

 

Hemma

Återbesöket på kliniken gick jättebra och allt läkte på fint som tur var=). Efter återbesöket gick jag till gina tricot för att hitta någon snygg topp som jag skulle ha i helgen..men det blev inget med det...fanns inte så mycket snyggt inne just nu tycker jag. Köpte iaf lite lösnaglar till helgen på hm å små rosettörhängen i guld, jättesöta! Så jag kom hem med nånting iaf.



Gick förbi sats på hemvägen också för att lämna in ett intyg att frysa mitt kort där eftersom jag inte får träna på 2 månader nu annat än promanader. Så det får bli många, långa promenader istället=).

Nä, kaffedags kanske...börjar bli så jäkla trött!

Puss!



Återbesök

Godmorgon!

Sitter och försöker vakna till med mitt morgonkaffe. Ska iväg till Strandkliniken snart på återbesök för att se så allt läker bra och ser bra ut efter operationen vilket jag hoppas.

Vi hörs när jag kommer hem!

Ha en bra dag!=)

Puss!







RSS 2.0