Födelsedagsmiddag ikväll

Ikväll ska jag på min fina vän Tessis födelsedagsmiddag=). Har inte träffat varken henne eller de andra på ett bra tag nu så det ska bli så kul=). Jag kommer komma direkt från jobbet tyvärr så jag kommer inte vara speciellt fixad men men, jag får försöka fixa till mig lite på tåget, hehe.

Imorn bitti ska jag upp tidigt för jag ska med min lilla hund till veterinären på morgonen och efter det blir det en sväng hem till mormor å morfar, sen lite träning och på kvällen blir det halloweenmiddag hos svärföräldrarna=), ska bli så mysigt=).

Puss på er!

söndag

Det blev aldrig någon powerwalk för mig imorse, var så jäkla trött å hade sån huvudvärk å vädret var ju inte det bästa heller, kallt och regningt=( usch, får träna extra mycket i veckan sen istället.

Ikväll efter jobbet så ska jag bara vara hemma med min älskling och titta på film, äta gott och bara mysa som man ska göra på söndagar=).

Hoppas att ni haft en trevlig helg och kommit ihåg att ställa tillbaka klockan;)

Puss på er!



Trött





Idag har det varit full fart på jobbet, vilket var kul men man blir så trött när man väl kommer hem. Darin var och sjöng och signerade sin nya singel vid 2 tiden idag och redan när jag kom till jobbet 9.30 så stog det massa tjejer utanför och köade för att få bästa plats, shit vad dom skrek när han kom sen, herregud! Mycket folk va det iaf, det mesta jag sett på länge på jobbet så det var kul iaf.

Nu sitter jag hemma och tittar lite på tv, men ska nog gå å lägga mig snart. Det är ju en jobbdag imorn igen för mig. Tänkte att jag skulle gå upp en timme tidigare imorn och gå ut och powerwalka innan jobbet.

Glöm nu inte att ställa tillbaka klockan en timme inatt!=)

Godnatt och puss på er!

så fort det går



Shit vad trött jag va imorse, sov inte så mycket inatt som jag brukar. Hade druckit för mycket kaffe igår tror jag, så det var nog därför. Helt seg va jag på jobbet idag med, usch, jobbigt när det blir så.

Jahopp, då var det snart helg igen då, shit vad veckorna går fort! Det var ju nyss söndag. På lördag blir det först jobba och det lär bli väldigt mycket folk eftersom att Darin kommer och uppträder i k:fem där jag jobbar. Han ska tydligen framföra sin nya singel samt signera skivor, så det lär vara full fart. Sen på kvällen ska jag fira mina vänner Tessi och Zabbi som fyller år, va så länge sen jag träffade dom och alla andra så det ska bli jättekul=). Synd bara att jag ska upp tidigt och jobba sen på söndag igen, men men.

Nu ska jag ta och titta lite på tv tillsammans med min älskling=).

puss på er!


Tränat

Nu har jag precis varit och tränat på träningscykeln, jobbigt va det kan jag säga men sen har jag inte tränat på typ 6 veckor heller så det känndes! Men det känns ju så skönt nu efteråt=). Måste verkligen komma igång med träningen nu.

Nu ska jag titta på tv en stund tränkte jag och sen blir det sängen!

Puss!

Godmorgon




Godmorgon!

Idag har jag en ledig dag så idag ska jag äta lunch med min farmor för sen reser hon bort i 2 månader:/, kommer sakna henne! Så ska passa på att umgås lite med henne idag=). Ska även försöka träna lite också, har inte tränat på nästan 6 veckor nu*skäms* så måste sätta igång nu.

Ha en bra dag sötnosar!

Puss på er!

Lördag

Då vad det äntligen lördag och jag sitter här med ett glas vin i handen=). Känns skönt. Edwin har kommit hit för Jensa å han ska ut ikväll men jag stannar hemma:P. Snart kommer min älskade Tessan hit också så ska vi äta allihopp tillsammans=) Ska bli så mysigt så. Jag tog just en outfit bild men sen cpade sig datan så jag kunde inte lägga upp den:/ så jag försöker lägga upp den imorn igen=). Här får ni en annan party bild iställe. Hoppas ni får en underbar kväll!

Puss på er!



                                        Tessan och Jag



Sommarbilder

När det är så otroligt kallt och regnigt väder ute så kan man bara längta tills solen och värmen kommer tillbaka igen. Dessvärre är det 8 månader kvar:/. När jag började längta efter sommaren idag så kom jag på att jag har lite bilder från i sommras som jag inte har visat här på bloggen, så här kommer dom (en del bilder kanske ni redan har sett).


           
                                               Tessi, krull och Jag



                                   Therese, Krull och Jag



                                    Jag och Tessi



                                      Så härligt detta va!



                                           Ute på sjön


Där hade ni lite bilder från i sommras. Nä, nu ska jag ta å vila lite känner jag, mår inte riktigt bra, är rädd för att håller på att bli sjuk nu=(.

Ha en trevlig kväll!

Puss!





Så mycket fint


Idag har jag varit ledig, så skönt=)! Men endå så gick jag upp kl.07.00 imorse för att jag skulle iväg och fixa mina naglar men det var det värt, jättefina blev dom=). Lägger upp en bild på dom senare.Efter det att naglarna var klara så gick jag runt å tittade lite i olika butiker å det skulle jag inte gjort, gud så mycket fint som kommit in! Ville ha nästan allt:P, men jag köpte inte någonting alls! SÅ duktig var jag=)*stolt*.
Annars så är jag ganska trött idag så jag lär nog gå å lägga mig rätt tidigt ikväll så jag är pigg imorn då jag ska jobba igen.

Puss på er!

Usch

I fredags mådde jag inte bra alls, hade ont i huvet, halsen och tror att jag hade feber också, sen kändes det bättre i lördags men sen kom det igen igår och idag är det likadant. Man har nästan inga krafter alls utan vill bara ligga i sängen och vila. Men det blir att jobba idag iaf, jag får försöka å göra mitt bästa. Hoppas verkligen inte att det bryter ut ännu mer så jag blir riktigt sjuk. C-vitaminer och alvedon är det som gäller och vila så mycket jag kan. Det är så jobbigt att vara sjuk för man orkar typ ingenting, usch.

Jaja, nu ska jag göra iordning mig och sen gå iväg till jobbet. Är ledig imorn så då ska jag iväg och fixa naglarna och sen ska jag hem å vila.

Hoppas ni mår bra och är friska=).

Puss!

Lördag




Nu har jag varit så dålig på att blogga igen..sorry, ska försöka bättra mig. Nu är det äntligen helg!=) Känns jätteskönt förutom den jävla mensvärken:(, vaknade med väldens mensvärk så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Ikväll blir det fotboll och lite mys hemma hos Sandra och Walle, så det ser jag fram emot=).
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen åka ner på stan och köpa lite vin till kvällen=).

Hoppas ni får en mysig lördag!

Puss!

Myssöndag

Jäkla pissväder! Regnar och blåser så man nästan blåser bort så fort man går ut. Så idag blir det en riktig myssöndag då man bara ligger inne å tittar på film med sin älskling och massa tända ljus, så mysigt=). Men dessvärre så måste jag gå ut i detta pissväder för att åka hem till Jens för som sagt så har jag varit hemma hos familjen sen igår. Så man får hoppas att man inte blåser bort på vägen till tåget:P. Men det är ju inte bara dåligt med sånt här väder, kan man hålla sig inne med massa ljus, myskläder, bra film och ett stort å mysigt täcke med sin baby så är det ju underbart men är man tvungen att vistas ute i detta väder så är det inte riktigt lika mysigt:/.

Men nu ska jag äta lite frukost och dricka varmt te=)

Håll er inne och mys idag! Det är mitt förslag=).

Puss!





Kanelbullens dag

Nu sitter jag hemma hos familjen och dricker lite vin och myser=). Farmor kommer över snart så då ska vi äta tacos *mums*. Hade glömt bort att det var kanelbullens dag idag...men då blir det nog en kanelbulle ikväll med :p.

Nu måste jag fortsätta kolla lite på top model finalen, blir spännande å se vem som vinner.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Puss puss!




Lite bilder från kryssningen

Sorry att jag inte har bloggat på ett tag men har haft fullt upp. Här kommer lite bilder från kryssningen.
Kommer fler bilder sen=).



                               Jag och baby på Hilton



           Här ser man gröna lund genom vår hytt :P




                                      Jag och Kia



Idag är jag ledig, känns skönt=). Är även ledig i helgen så det blir en liten långhelg för mig=). Känner däremot att jag börjar få ont i halsen och huvet:/, bara jag inte blir sjuk nu.

Ha en mysig fredag!

Puss från mig!

RSS 2.0