Måndag

Nu var det ny vecka igen. Har jobbat idag som de flesta har gjort:P hehe. Är ganska så trött nu faktiskt, hade svårt att gå upp imorse också, ville bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men jag gick och köpte en klänning på gina tricot på rasten som jag är mycket nöjd med så något kul har ju hänt idag :P. Men men, nu är jag hemma iaf och ska snart äta en supergod pastarätt till middag, sen blir det film och Ben&Jerry´s glass *mums*, den glassen är ju bara för god! Älskar Ben&Jerry´s glass! =)






Ha en mysig kväll!=)

Puss!


Vill åka till USA!

Jag blir faktiskt lite avundsjuk, på 3 dagar har jag haft typ 10 kunder som ska åka till usa i 3 veckor. Det är tydligen många som ska det nu för att det är så billigt. Jag vill oxå!!!! =(. Skulle vara så härligt. Men nångång i livet ska jag åka runt i usa, hollywood, L.A, Miami, Las Vegas och bra tokshoppa! Tänk vilken dröm, gäller att spara pengar så man kan göra det om några år. Men men jag får keep on dreaming tills jag har pengar till det ;) haha.




Jaja, nu längtar jag tills Ikväll då jag bara ska sitta och titta på tv i min rosa mjukisdräkt och ha mysigt =)

Ha en trevlig kväll pussgurkor! ;)

Puss på er!

Torsdag

Nu verkar det som att sommarvädret håller på att komma tillbaka =). Inte ett enda moln på himlen och så är det skinande sol. Synd bara att man inte kan sitta ute och sola så mycket idag, men jag kan nog köpa mig en sallad och sätta mig ute i solen på lunchen och äta =).
Idag tänkte jag även kolla runt lite i butikerna här och se om jag kan hitta några snygga underkläder till bra pris, det är så tråkigt när man går runt i nästan alla butiker som finns å så finns det ingenting man vill ha. Men vi får se om jag kommer hem tomhänt eller med någonting iaf =).

Nä, nu är det kaffe =).

Puss på mina sötnosar!


Onsdag

Jahopp, då var det onsdag idag, lill-lördag och löning! =) Så nu har man lite mer pengar igen och det är ju alltid kul=) Men jag måste spara nu, jag får verkligen inte shoppa något mer nu, men endå så känner jag att jag behöver nya underkläder så man kanske hittar några snygga och billiga nu på rean förhoppningsvis.
För övrigt så känner jag mig inte helt ok idag faktiskt, har haft lite ont i både huvud, nacke och rygg och så är jag lite yr:/. Hoppas bara inte det är nått jäkla virus som håller på att bryta ut bara.

Hoppas ni mår bra iaf! =)

puss på er!

Är dom inte söta?

Hittade dessa supersöta trosor på nelly.se. *vill ha*

        








Love this song



Lyssna på den här låten om ni inte redan gjort det. Tycker den är så bra. Den påminner även mig om min student eftersom jag lyssnade mycket på den då. =)

Puss på er!

Hemma

Vilken midsommar, helt underbar!=) Det har varit så mysigt att bo i stuga på camping och umgåtts med massa nya människor=). Det som man hade otur med var vädret, kallt och regnigt men vi satt i ett stort "tält" typ så det gick bra endå.
Vi åkte hem idag istället för imornbitti, Tessan hade så ont i halsen så hon hade nästan tappat hela rösten, stackars gumman:(, hoppas det blir bättre snart.
Ikväll blir det ganska lungt, någon öl möjligtvis ;) hehe. Bilder från igår kommer senare.
Hoppas att ni har haft en lika underbar, mysig och rolig midsommar som jag har haft=).




Puss på er!


Midsommarfirande

Godmorgon!

Någon som såg matchen igår? Jag gjorde det iaf och jag blev så jäkla besviken=(. Jag tycker inte att sverige kämpade tillräckligt hela tiden faktiskt, visst dom var duktiga men jag tycker att dom kunde gjort det hela bättre. Usch, när Ryssland gjort sitt andra mål så orkade jag inte ens kolla längre för då visste jag att det var kört.

Jaja, imorn är det midsommarafton iaf så man kan vara lite glad endå;). Jag, Jensa, Tessan och Edwin har hyrt en stuga i rättvik så vi åker till dalarna ikväll efter jobbet. Det ska bli så mysigt=). I rättviksparken är det stort midsommarfirande tydligen med massa människor från hela landet som är där och firar så det ska bli jättekul=). Hoppas bara att det blir bra väder med massa sol så man kan bada lite också, men det återstår att se.


Hoppas ni får en supertrevlig midsommar! =)

Puss på er!



                               Tessan och Jag



                                Jensa och Edwin



Bilder från idag

Här är lite bilder från idag då jag var och fixade naglarna hos Eva på salong Inside.



 

              Här sätter Eva fast små Dior smycken på mina naglar =)



                                                Söta Eva =)



      Här är resultatet, här ser ni det lilla Dior smycket också.

      Visst blev det fint? =)

      Tack så mycket Eva! =)


      puss på er!

Fixat naglarna

Hallå!

Idag har jag varit ledig, har varit så skönt. Har varit iväg till Eva Nazemson som har fixat mina naglar, dom blev jättefina! Tack gumman!=) Jag lägger upp lite bilder senare för nu ska jag dricka mitt kaffe.;)

Puss på er!


               Eva Nazemson


Lite nya bilder =)

Här är lite bilder från en fest som var i slutet av maj. =)



                                            Jag med min öl

 

                                      Jag, karin och tessan



                                              Karin och Jag



                                                  Tessan och Mia



                                                      Daniel och Karin



                                                      Jensa och Jag



                                            Daniel, Jensa och Edwin

'

                     Matte och Jag   (haha garva inte åt min min!)



                                        Här ska vi ha 5 kamp =)

Puss på er!

Happy birthday to me! =)

Då var det min födelsedag idag.=) Vi hade fest och firade mig igår med släkten, det var jättekul. Jag fick massa fina presenter och så kollade vi på fotbollen tillsammans. Men snacka om att jag blev förbannad när spanien kommer och gör mål 20 sek innan matchen är slut, det finns inte!! Blev så arg så jag skrek. Vi måste bara vinna över ryssland på onsdag.
Annars var det jätte trevligt. Mamma hade gjort så goda pajer också. =)
Idag var vi nere i hamnen och åt glass. Jag åt min första mjukglass för iår.=) Så gott det var!

Här är lite outfitbilder från igår och idag.









                                                  Hamnen



                            Årets första mjukglass =)



                                 Min söta lilla Molly =)


Nu tänkte jag gå å vila lite, är ganska trött. Men en mysig födelsedag har jag haft =)

Puss på er!
                              






Bilder från Slitz festen

Här är några bilder från slitzfesten i torsdags. Har inte lyckats hitta resten av bilderna men får se om jag lyckas få tag i dom sen.=)




December, Andrea, Elisabeth, Jag, Sara, Camilla, Freddie, Malou och sen några till..=)



Här är alla tjejer igen =), Ni ser kanske vart jag står ;)



                                  Camilla i limon



                              Malin, Camilla och Malou i limon



                                           Några av tjejorna



          Här var det bara att dricka så mycket vin man ville =) (gott var det också)



                        Fan vad ful min jag gör på den här bilden! haha


Ja, jag är då inte med på så mycket bilder som ni ser, press tog massa bilder också men snacka om att det är svårt att få tag i dom bilderna =/, men som sagt, jag ska försöka. Sen tog jag massvis med bilder med min kamera också som blev snodd=( fy fan för den som tog den!

Nu ska jag göra mig iordning, är ju party ikväll igen ;) haha

puss på er!




Vilken kväll!

Det var väldigt roligt igår faktiskt. Va förfest på friday´s och sen blev det en hummerlimo in till festen. Så fort vi klev ur limon så stog det press där och skulle ta bilder så vi fick posa lite där ;) hehe. Väl inne på festen så var det också press på plats som ville plåta oss, en fotograf ville att jag skulle stå och "spegla mig" medans han fotade så vi får se hur de bilderna blev sen och vart dom läggs upp.=)

Sen blev det gratis drinkar å sånt trevligt, fick även en påse från slitz med en fin mascara, ansiktscreme och lite annat.=) Och när det var dags att gå på toa, vad tror ni händer då?..jo, Angelica halkar och ramlar! Så jäkla pinsamt men jag hade höga, smala klackar och golvet var svinhalt. Reste mig upp å så var det inte mer med det, förns senare när jag märkte att min kamera var borta! Fick panik och började leta men den fanns ingenstans, så nu får jag köpa en ny. (om dom inte ringer idag och hittat den dvs). Så jäkla typiskt! Hade tagit mycket bra bilder under kvällen också..men som tur är så tog jensa lite bilder som jag kanske kan få sno och lägga upp här sen ;). hehe, ska försöka få tag på pressbilderna också.

Fredag idag, jobbar till 17.30 sen blir det bara slappa ikväll för min del. Blir lite fest hemma imorn med släkten eftersom jag fyller år på söndag..och självklart FOTBOLL! =) Hoppas det går bra för dom imorn också och att zlatan får spela. Det var ju något snack om att han kanske skulle vila upp sitt knä, men det visar sig.

Nu kära vänner ska jag jobba lite här.

Puss på er!

Grattis mamma!

Shit vad jag är trött idag! Sov inte så länge inatt heller. Hämtade ut kläder och allt igårkväll som jag ska ha på slitzfesten ikväll. Sen gick jag upp tidigt imorse och grattade mamma som fyller år idag=) Grattis mami! Och på söndag är det min födelsedag igen hehe, känns som att jag precis fyllde år. Allt går så fort, tiden bara rinner iväg, knappt så man hänger med i svängarna haha;).

Hur som helst så är det fest ikväll som sagt. Blir att skynda sig så fort man kommer hem från jobbet, in i duschen och på med smink och kläder och sen dra iväg. Blir en drink på friday´s först och sen blir det limon in till festen =). Ska bli riktigt kul ikväll.=) Lovar att jag ska försöka ta lite bilder ikväll som ni får se sen.

Nu måste jag jobba lite, inte för att det finns så himla mycket att göra men endå, hehe.

Hoppas ni får en underbar dag idag för det ska jag ha ;)

Puss på er!

Slitzfest!

Shit vad jag är seg idag, känner mig inte riktigt bra. Bara jag inte blir sjuk nu. Ska ta massa alvedon och vitaminer idag så går det nog över.=) Är ledig imorn så då ska jag vila upp mig. Ska även iväg och färga min utväxt imorn så man blir helblond igen, haha.
Fick en personlig inbjudan till Slitzfesten som är på torsdag, så jag och killen ska dit. Ska bli väldigt roligt. =) har nu beställt en klänning som jag hoppas hinner komma tills dess, annars vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Vilka problem va? ;) haha, nejdå, det ordnar sig nog, nått sexigt har man väll i garderoben. ;)





Hoppas ni får en bra dag! =)



Puss på er!


Helgen

Det var så skönt att åka ut på sjön i fredags. Solade bara, var bara 13 grader i vattnet så ville inte bada. Men jäkligt skönt var det =). Igår var vi på fest med de som vi var på gran canaria med. Vi grillade och kastade pil och drack lite, jättetrevligt.=) Senare på kvällen gick jag och Jensa ut på krogen och mötte upp några vänner. Så där blev det ännu mer drinkar såklart ;), efter det drog vi på efterfest hos några vänner men det vart inte så mycket till efterfest så jag och Sandra satt uppe till nästan halv 5 imårse och bara pratade och kollade lite på Beck. =)
Man var ju ganska så seg när man vaknade, väldigt bakis, usch, men men det är bara självförvållat jag vet ;). Man va ju ganska hungrig när man vaknade så vi drog iväg till en uteservering och käkade. Det va ju bra att man fick i sig mat men fan så varmt det var! Att sitta där i värmen och vara bakis va fan inte kul, man ville bara hoppa ner i ett stort ishav, så kändes det, haha.
Nu är vi hemma iaf och ska nu åka iväg och handla lite. =)

Hoppas ni haft en underbar helg! =)

Puss på er!


Lite bilder från sjön.







                               Lite bränna fick man iaf =)


Vill ha!

Åh, det är så mycket som jag vill ha! Har hittat massa snyggt som jag har varit påväg att betälla flera gånger men tänkt att nej, jag kan inte ha allt. Om jag köper allt jag vill ha så måste jag köpa ny garderob som blir lika stor som mitt rum! haha nä, men nästan iaf:P.

Här är lite av sakerna som jag så gärna vill ha. Tänk vad underbart det hade varit om allt detta kom i en stor kartong till mig bara så där. Men men, jag kan ju fortsätta drömma vidare :P.

image99  image100 
 
image101


image102  image103  image104 image105
image107  image108

Puss å er!

Sjön imorn!

Ska bli så skönt att vara ledig 3 dagar nu! ska åka ut på sjön imorn med familjen och sola å bada =). Förhoppningsvis så blir man lite brun då också, lite svårt att bli brun när man står i en butik hela dagarna. Jaja..hur som helst så jobbar jag till 20.00 ikväll och som vanligt så är det helt dött i butiken (säkert pga det otroligt fina vädret ute) så jag har det inte så roligt just nu. Jag ska nog ta å köpa en sallad och sätta mig ute i solen på min rast iaf. =)

Nu ska jag dricka lite vatten här, börjar få lite ont i huvudet. Inte bra!

Hoppas att ni får en underbar dag ute i solen! =)

puss på er!


What happens in vegas

Såg filmen "what happens in vegas" häromdan, den va jäkligt rolig. Hade hört att den skulle vara bra men den var till och med bättre än jag trodde. =) Verkligen en film som jag rekommenderar. Vill ni se en film som man skrattar mycket åt men även kan få en tår i ögat så ska ni se den!

image98
 

Bokat tid!

Så, nu har jag bokat tid för att fixa mina naglar. Har inte fixat till dom på jättelänge men nu så är det dax igen. =) Har bokat tid hos Eva Nazemson ( blev känd när hon spydde i direktsändning pga sin mensvärk) stackarn =(. Så den 17:e har jag tid hos henne. Tänkte att jag skulle göra nagelförlängning med lite manikyr så man har fina naglar till midsommar.=)

Måndag idag, och så fint väder ute när man ska stå inne i butik hela dagen, men det är ju sommar nu så det är bara att vänja sig! Så jäkla skönt att sommaren äntligen är här!=) Som jag har längtat! vilket jag iof tror väldigt många har gjort. Så fyller man år om 2 veckor också så det ska bli roligt =).

Nä, nu ska jag ta och göra lite kaffe, är så dött här på jobbet.

Ha en underbar dag!

puss!

image97

                                          Eva Nazemson



Min helg!

Vilket underbart väder det har varit i helgen!=) Nu har man hunnit sola och äntligen fått lite färg :P. I lördags satte jag mig på ballkongen och åt frukost. Det blev youghurt och jordgubbar, så jäkla gott! och så skönt att äntligen kunna sitta ute i solen på mornarna och äta frukost.=)

image85

image86


På dagen passade jag på att sola när jag äntligen var ledig när solen var framme och såklart så brännde jag mig, men men. Fick iaf lite färg ;) hehe.
Sen på kvällen var det födelsedagsfest hos Angelica som fyllde år. Hon hade gjort massa olika snittar med olika saker, väldigt gott var det =). Blev utgång senare också, men jag tog det ganska lungt med drickandet men det var kul iaf.=)

image88
               
               Här ser man hur jag bränt mig (blir solskyddsfaktor nästa gång)

image89

                                Ann-karin, Angelica och Jag

image91

                                             Jag

image92

                                    Jag och sandra

image93

                                      Jag igen

image94

                                  Angelica och Jens

image95

                                        Jens och walle


Här var lite bilder från kvällen =). 

Hoppas ni haft en underbar helg i sommarvädret !=)

Puss på er!

                             

RSS 2.0